Patén Apple nunjukkeun desain batré révolusionér

Batré tingkat-macbook-patén apal-0

Batré mangrupikeun salah sahiji elemen penting dina alat portabel mana waé saprak ngamungkinkeun urang kabébasan anu langkung ageung tanpa kedah hariwang pisan ngeunaan nyolok peralatan pikeun masihan kami yén "waktos tambahan" kanggo ngarengsekeun padamelan anu kami laksanakeun.

Ieu di Apple aranjeunna terang sareng tangtosna aranjeunna damel dina ningkatkeun otonomi timna berinovasi sapertos anu dilakukeun aplikasi patén salajengna Filed ka Patén Amérika Serikat sareng Kantor Dagang anu kami nunjukkeun anjeun di handap ieu.

Batré tingkat-macbook-patén apal-1

Patén poténsial ieu nunjukkeun urang sistem sél suluh anu dirancang pikeun ngamungkinkeun MacBook pikeun tetep operasi tanpa kakuatan éksternal "kanggo sababaraha dinten atanapi bahkan minggu." Patén ieu diterbitkeun teu lami saatos perusahaan Inggris dikabarkan damel sareng Apple pikeun suksés nyocogkeun sél suluh kana iPhone 6, anu tiasa masihan otonomi kurang leuwih saminggu.

Sahenteuna pikeun ayeuna patén ngan ukur ngarujuk kana "alat komputasi portabel", dina diagram rujukan katingalina khusus panyambung MagSafe, masihan indikasi anu jelas yén alat anu dimaksud nyaéta MacBook.

The downside nyaéta sél suluh kudu diganti sakali éta béak, anu bisa nunjukkeun yén sistem kudu dianggap anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna dirobah ku pangguna. Palaksanaan anu paling dipikaresep bakal janten campuran tina batré konvensional sareng sél suluh, ngamungkinkeun MacBook ditagih rutin, kalayan ngalihkeun kakuatan komputer nalika dianggo salami waktos anu panjang.

Kuring pribadi ngaharepkeun yén patén ieu bakal hiji dinten janten kanyataan sabab upami konsép patén ieu digosok urang tungtungna tiasa gaduh tim anu otonom saleresna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.