Pembaruan kaamanan pikeun OS X Mavericks sareng OS X Mountain Lion

témbok-singa-gunung

Apple ngaluarkeun sasarengan sareng versi anyar OS X Yosemite 10.10.2 pembaruan kaamanan pikeun pangguna anu masih dina OS X 10.8 Mountain Lion sareng OS X 10.9 Mavericks. Pembaruan ieu kanggo tujuan kaamanan sareng dianggo ngalereskeun sababaraha masalah kaamanan patalina sareng konéksi Bluetooth, Sorotan sareng aksés ka Mac App Store.

Versi anu dileupaskeun nyaéta Pembaruan Kaamanan 2015-001 sareng éta sayogi pikeun sadaya pangguna anu, pikeun alesan naon, masih aya dina vérsi sateuacan Yosemite. Apple henteu lirén ngarengsekeun masalah kaamanan sareng kasalahan anu aya dina vérsi ieu sateuacan OS X Yosemite ayeuna, buktos ieu mangrupikeun pembaruan ieu.

Salian ti ngarengsekeun kalemahan kaamanan ieu, pembaruan énggal nambihan versi anyar Safari pikeun kadua sistem, dina kasus Mountain Lion nyaéta 6.2.3 sareng kanggo Mavericks 7.1.3. Versi ieu ngalereskeun masalah anu aya hubungan sareng WebKit sareng ningkatkeun kaamanan sareng reliabilitas peramban.

Jelas naon anu kami nyarankeun ti Abdi ti Mac nyaéta ngamutahirkeun mesin kami gancang-gancang, janten upami anjeun henteu ngamutahirkeun dinten ayeuna anjeun tiasa aksés langsung ti Mac App Store ku ngaklik tab Pembaruan atanapi tina menu apel - App Store ... 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.