MacBook Pro ti pertengahan 2012 parantos dianggap Vintage ku Apple

MacBook Pro ti pertengahan 2012 geus Vintage

Ka sadayana sareng ka sadayana urang sumping waktos dimana urang "dinyatakan" salaku sepuh. Kajadian ka kuring mimitina budak nyauran kuring Pak, sanaos anu penting nyaéta kumaha perasaan urang di jero sareng urang teruskeun fungsina. Di sisi séjén, lamun datang ka komputer, nalika aranjeunna ngadéklarasikeun anjeun heubeul (hadé lamun éta Vintage) aya saeutik ditinggalkeun do a. Éta kamungkinan yén aranjeunna bakal mimiti mopohokeun anjeun, yén sistem operasi henteu deui pikeun modél khusus éta sareng yén bagian perbaikan bakal mimiti langka. Éta naon anu lumangsung ka pertengahan 2012 MacBook Pro éta geus ngan geus dinyatakeun ku Apple salaku Vintage.

Moal dugi ka 31 Januari nalika sacara resmi asup kana daptar, tapi geus ngumumkeun yén éta bakal sarta yén éta bakal pertengahan 2012 MacBook Pro anu bakal ningkatkeun daptar alat Apple vintage. Naon anu daptar hatur nuhun pikeun padamelan anu dilakukeun tapi ayeuna tiasa pensiunan. MacBook Pro anu dimaksud nyaéta anu nganggo CD. Duh Gusti, nalika urang ngagaduhan menara CD di kamar kami kalayan téma sareng kaulinan anu béda. Ayeuna sigana lungse sareng kuno pikeun urang tapi ngan ukur 10 taun.

MacBook Pro ieu dirilis dina Juni 2012. Salaku ceuk urang Éta mangrupikeun modél anu terakhir kalayan CD/DVD anu diwangun sareng tetep dijual dugi ka Oktober 2016. Nu ngajadikeun urang mikir yén nepi ka tanggal éta CD éta ampir diperlukeun dina kahirupan urang. Kuring rada pusing mikiran éta. Nyatana nalika kuring nyerat tulisan ieu kuring ningali sababaraha CD dina rak anu kanyataanna kuring henteu gaduh deui atanapi dimana maénna. Kalayan layar 13 inci, éta nyababkeun seueur kabagjaan pikeun perusahaan sareng pangguna.

Janten tanggal penjualan terakhir taun 2016, éta dianggap Vintage nuturkeun aturan Apple. Naon anu dianggap alat sapertos kitu? kalawan leuwih ti lima taun saprak éta dieureunkeun ngajual. Émut yén Vintage hartosna koleksi di Apple sareng koleksi hartosna langkung seueur nilai. Kuring ninggalkeun eta aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)