Pixelmator Pro bakal nambihan integrasi sareng aplikasi macOS Monterey Shortcuts

Jalan pintas sareng Pixelmator Pro

Salami WWDC21 kapengker, Apple ngumumkeun yén aplikasi éta Jalan pintas tungtungna bakal sumping ka macOS Monterey salaku aplikasi anu mandiri sareng operasi anu sami sareng anu tiasa urang mendakan di ios. Hatur nuhun kana aplikasi ieu, pangguna bakal tiasa nyiptakeun otomatisasi nganggo aplikasi Pintasan dina macOS Monterey, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngimpor otomatis anu parantos didamel nganggo Automator. Sakumaha urang tiasa maca dina tulisan blog pangénggalna ti Pixelmator, tim aplikasi ieu ngumumkeun yén éta damel dina kasaluyuan Shortcuts sareng aplikasi Pixelmator Pro dina macOS.

Ayeuna yén WWDC parantos réngsé (seueur cinta, deui, kana format virtual énggal!), Kami ngan ukur hoyong bagikeun pembaruan anu gancang pisan sareng anjeun: Pixelmator Pro bakal ngagaduhan dukungan jalan pintas. Sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun yén pangrojong éta kelas munggaran, anu pangsaéna.

Jalan pintas sareng Pixelmator Pro

Nalika Pixelmator Pro nambihan dukungan pikeun aplikasi Shortcuts, pangguna bakal tiasa ngarobah ukuran gambar ngan ukur hiji tombol atanapi paréntah komo nambihan prasetél kana sababaraha poto. Salaku conto, dina gambar di luhur, tim Pixelmator Pro nunjukkeun jalan pintas "Ningkatkeun", dimana gambar dirobah ukuranana nganggo resampling Super Resolution ML. Sakumaha saderhana éta.

Pembaruan utama terakhir pikeun Pixelmator Pro diwanohkeun telat taun ka tukang ku panganteur pangguna anu dirévisi kalayan desain anyar pikeun toolbar aplikasi sareng sidebars éditor, kalebet panyungsi épék dinamis.

Éta ogé sacara drastis ngalegaan pilihan kustomisasi panganteur aplikasi. Dina waktos éta, pembaruan Pixelmator Pro 2.0 nyandak dukungan pikeun macOS Big Sur sareng MacBooks anyar sareng Mac mini kalayan téknologi M1.

Ayeuna, pamekar aplikasi ieu, berpungsi dina Pixelmator Pro 2.1, vérsi anu bakal nambihan kamampuan pikeun gancang ningali sareng nyetél warna primér sareng sekundér, cara pikeun ngarobah warna obyék naon waé dina dokumén nganggo drag and drop, sareng fungsi ML Clipping anyar, anu nganalisis komposisi poto nganggo mesin diajar algoritma sareng nawiskeun bongbolongan pangguna ngeunaan kumaha poto éta tiasa dipotong janten langkung pikaresepeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.