Hapus partisi Windows dina Mac nganggo wizard BootCamp

Hapus-Bootcamp-Mac-0

Utiliti BootCamp dina Mac sakumaha anu parantos kami terang mangrupikeun fitur canggih dina OS X anu ngamungkinkeun urang masang partisi Windows sareng ku cara ieu ngajalankeun sistem nalika urang ngamimitian Mac nahan kenop ALTNanging, urang panginten henteu kedah sering Windows 'parkir' dina komputer urang, tapi rohangan anu tiasa diilikan dina disk urang panginten peryogi pikeun tugas-tugas sanés, janten urang kedah ngaleungitkeunana.

Aya pangguna anu ngalaksanakeun léngkah ieu nganggo cadangan sateuacan dipasang ku Mesin Mesin sareng ku cara kieu mulangkeun Mac ka kaayaan anu saacanna, tapi léngkah ieu henteu diperyogikeun kumargi ti tukang sihir éta nyalira urang bakal tiasa ngalakukeun éta bari henteu kedah némpél kana OS X. Ieu henteu hartosna yén urang salawasna ngagaduhan salinan anu caket kumargi henteu sigana sigana, aya anu lepat sareng anjeun peryogi salinan éta.

Léngkah ieu pikeun ngaleungitkeun Windows henteu ngan ukur ngaleupaskeun sistem tapi sadaya inpormasi anu ngarujuk kana aplikasi atanapi file anu béda-béda anu aya dina éta ogé ogé dianjurkeun pisan simpen inpormasi ieu sateuacan neraskeun pikeun ngaluarkeun total tilas Windows.

Sakali sadayana parantos diverifikasi, prosés na cukup saderhana sareng kahontal ngan sababaraha léngkah:

  1. Buka wizard BootCamp: Pikeun ngalakukeun ieu kami bakal buka Aplikasi> Utiliti> Bootcamp Assistant atanapi langsung ti Spotlight kami bakal nyerat "Bootcamp Assistant". Salajengna urang bakal nyirian pilihan anu nunjukkeun urang pikeun ngaleungitkeun Windows 7 atanapi versi engké tina Windows. Bootcamp-delete-partition-1
  2. Balikkeun disk: Nalika kami ngagaduhan pilihan pikeun mupus partisi anu dicirian, éta tetep kedah parios yén OS X nunjukkeun urang inpormasi anu leres ngeunaan kumaha partisi disk saatos ngaleungitkeun Windows. Aya ngan ukur klik dina Mulangkeun pikeun ngamimitian prosés. Bootcamp-delete-partition-2

Dasarna naon ieu nyaéta mupus partisi Windows sareng ngabagi deui sistem, hal anu sami sareng naon anu tiasa dilakukeun tina Disk Utility. Beda utama tina ngalangkungan éta nyaéta ngaliwatan Boot Camp Assistant ogé Utiliti boot Camp dihapus Aranjeunna ngabantosan pikeun dual-boot pikeun anu dianggap prosés panyabutan anu langkung bersih.

Upami "Cabut Windows 7 atanapi engké" parantos kulawu sareng kotak centang henteu tiasa dipilih, panginten aya anu kajantenan dina tabel partisi atanapi aranjeunna henteu acan dipasang. supir Boot Camp pangénggalna . Upami éta hal urang tiasa teras ngahapus partisi teu perlu anu tetep tina Aplikasi> Utiliti> Utiliti Disk.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Hello Miguel,
    Kuring gaduh patarosan, nalika ngabagi ruang sareng ngahijikeun deui dua partisi anu dipisahkeun dina Windows sareng OSX sareng ngarobih janten hiji ... naha ieu mangaruhan sagala cara file sareng data anu parantos aya dina partisi OSX? Nyaéta, naha kuring tiasa mupus bootcamp tanpa kaleungitan file tina bagian MAC kuring?

    hatur nuhun

  2.   Gustavo cenahna

    Halo sobat, kuring gaduh masalah, kuring nyobian masang Windows 7 tanpa hasil, sareng nalika pamundutna muncul, kuring formatna boot Camp, éta ngirimkeun kuring kasalahan sareng kuring mikeun éta ngahapus partisi teras nyiptakeun tina instalasi Windows, kuring angkat sareng dipugar ku waktos achine tapi boot cam moal tiasa ngadamel partisi hiji deui tina boot éta cenah cam ngirimkeun kuring pesen yén aya kasalahan nalika malikkeun sareng dina utiliti disk kuring ningali partisi éta, dina disk internal ngan Mac nembongan tapi ku kirang GB Kumaha carana kuring tiasa kéngingkeun GB éta kuring ngagaduhan OS X 10.11.3 kaptén hatur nuhun pisan

  3.   Pablo Henao cenahna

    Hello!
    Kuring parantos réngsé prosés uninstall partisi anu kuring di Windows, tapi kuring gaduh dua masalah:
    1. Éta ngawartosan kuring yén total kapasitas disk nyaéta 800GB sareng éta kedahna 1TB, saatos balikkeun.
    2. Nalika ngamimitian MacBook kuring kedah tetep ALT pikeun ngalebetkeun disk teras Mac ...
    Kumaha carana abdi tiasa ngajawab dua masalah ieu?

    Hatur nuhun pisan.