Séri Dickinson bakal bérés saatos usum katilu

Dickinson - Apple TV

Apple TV + badé ngancik umur dua taun. Dina waktos ayeuna, perusahaan kantor pusatna di Cupertino parantos ngalegaan ampir sadaya séri anu sayogi ti saprak diluncurkeun tina platform pidéo streaming na. Nanging, Apple sanés kanggo padamelan ngajaga séri sadayana.

Serial munggaran éta moal ngagaduhan usum kadua Little Voice, sakumaha anu urang ngumumkeun sababaraha minggu ka tukang. Tapi éta moal ngan ukur hiji anu henteu kéngingkeun payun pikeun langkung musim. Serial salajengna anu henteu teras-terasan nyaéta Dickison, séri anu bakal réngsé saatos usum katilu, perusahaan éta sorangan parantos ngalaporkeun.

Serial Dickinson mangrupikeun séri munggaran anu debut dina platform video streaming Apple nalika diluncurkeun dina bulan Nopémber 2019, séri anu nuturkeun penyair ngora Emily Dickinson. Usum katilu sareng final bakal tayang dina 5 November.

Usum katilu ieu fokus kana Jaman Emily Dickinson anu paling produktif salaku seniman anu lumangsung dina Perang Sipil Amérika. Sanaos mimitina sigana siga pembatalan kapaksa ku pemirsa, anu nyiptakeun séri, Alena Smith parantos nyatakeun yén anjeunna parantos ngarencanakeun séri bakal réngsé dina usum katilu.

Nalika kuring badé ngalakukeun 'Dickinson,' kuring ngabayangkeun séri éta salaku perjalanan tilu usum anu bakal nyaritakeun asal usul pujangga awéwé Amérika anu paling anyar dina cara anu énggal, nyorot patalina sareng résonansi Emily di masarakat urang ayeuna.

Kuring henteu sabar pikeun ngabagi usum pamungkas epik urang sareng dunya, sareng ngiringan audién urang babarengan jeung kami kana kacindekan tina kisah Emily, nalika anjeunna terus merjuangkeun kabeneran puitisna nyalira, bari ogé ngalaman seueur masalah anu urang alami ayeuna.

Kusabab debutna, Dickinson geus meunang sababaraha nominasi sareng penghargaan. Dina bulan Nopémber 2020, séri meunang Peabody Award, sareng nyandak nominasi aktris pangsaéna dina séri komedi streaming pikeun 2021 HCA TV Awards.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.