Sababaraha éditor Apple News + nyatakeun éta sanés "bantosan ageung"

Apple News +

Judi Apple dina majalah taun ka tukang saatos mésér Netflix tina majalah, Texture, katingalina henteu ngagaduhan kasuksésan anu diarepkeun ku perusahaan sareng penerbit. Rupa-rupa penerbit sateuacanna nyatakeun yén naon anu dijanjikeun Apple janten panacea parantos janten ngimpina.

Minggu ayeuna, éditor sanésna parantos ngoméntaran deui ngeunaan naon anu aranjeunna pikirkeun ngeunaan Apple News +. Kaseueuran aranjeunna ngaku yén aranjeunna henteu ningali Apple News + salaku ubar pikeun sadayana anu aranjeunna ngantosan. Sanaos leres yén platform ieu ngamungkinkeun aranjeunna ngahontal pemirsa anu langkung ageung, seuseueurna nyarios yén éta gaduh sakedik pangaruh dina garis handap.

Eksekutif majalah DigiDay nyatakeun, "Kami senang aya di dinya kusabab éta cara pikeun ningkatkeun pendapatan langganan, tapi éta henteu ngabantosan pisan pikeun bisnis urang, éta henteu leres-leres aya hubunganana." Panghasilan anu aranjeunna hasilkeun henteu cekap signifikan pikeun otomatis ngabéréskeun kontrak sareng Apple pikeun 2020.

MoAnna Luu, lulugu eusi sareng perwira kreatif Essence, nyatakeun yén langganan anu ningkat mangrupikeun salah sahiji alesan utama ieu publikasi ngagabung sareng Apple News +. Kanggo ayeuna, anjeunna nyatakeun yén hasilna henteu goréng, sabab éta ngamungkinkeun anjeunna pikeun nambahan pemirsa di luar Amérika Serikat.

Sababaraha minggu ka pengker, kapala grup penerbitan Condé Nast, nyatakeun yén "juri kaluar" nunjukkeun yén éta mangrupikeun pangguna akhir anu ngaevaluasi jasa ieu, jasa anu saheulaanan henteu ngagaduhan persetujuan masarakat umum resep kana langganan majalah.

Saatos 48 jam awal, Apple ngumumkeun yén anjeunna parantos ngahontal 200.000 palanggan, angka anu Apple tacan diénggalan sareng numutkeun seueur panerbitna. Rupa-rupa rumor nunjukkeun yén Apple diajar ngahijikeun sadaya jasa hiburan na dina langganan taunan dimana Apple News +, Apple Music sareng Apple TV + bakal aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.