Sababaraha Toko Apple Inggris sigana bakal normal deui

Britania Ageung

Dina Maret 2020 kahirupan urang robih sareng dina waktos éta panginten éta bakal janten masalah "saeutik". Nanging, ampir dua taun saatosna, urang masih ngalaman akibat tina virus anu saacanna teu dipikanyaho. Anu disebut COVID-19 parantos mekar pisan salami penampilan kahijina sareng nalika sigana yén kaayaan bakal langkung saé, varian énggal anu disebat Ómicron parantos ngoyagkeun deui yayasan. Aranjeunna balik deui ka ukuran awal pikeun ngawatesan kunjungan komérsial, contona, kalebet dina Apple Store. Sanajan kitu, sahenteuna di Inggris, Sigana yén hal éta deui kumaha aranjeunna opat bulan ka tukang. 

Kalayan sagala kadatangan sareng jalan anu aya dina pandémik ieu, pandémik sial pikeun catetan, urang henteu terang naha warta ieu saé, éta bakal permanén atanapi samentawis. Seueur ahli anu parantos nyiapkeun urang pikeun hirup sareng virus pikeun kahirupan dina cara endemik. Nanging, urang tetep kedah nyandak seueur ukuran kaamanan anu jujur ​​​​ngahalangan seueur urang tina ngalakukeun hal-hal anu dipikahoyong. Balanja online saé pisan. tapi bisa indit jeung rasa, noel jeung nanya hiji hal anu sono.

Apple Store sakali deui ngawatesan kunjungan kusabab inféksi anyar sareng ékspansi salajengna tina varian Omicron COVID-19. Janten, upami anjeun badé angkat ka toko pikeun kéngingkeun inpormasi atanapi mésér, anjeun kedah ngalakukeunana ku janjian. Di Inggris ieu parantos robih. Apple muka sababaraha Apple Stores na di sakuliah nagara pikeun walk-in konsumén.

Apple ngamutahirkeun daptar toko na pikeun 17 Toko Apple di Inggris. Ieu ngandung harti yén maranéhna bisa deui nampa konsumén tanpa janjian. Sanaos jumlahna aya 38 Toko Apple di Inggris, Di momen ieu ngan bakal mungkin dina 17 di antarana. Leres yén ukuran éta bakal dilaksanakeun ka sadayana pas kaayaan ngamungkinkeun.

Toko anu henteu peryogi pasini pikeun didatangan putera:

  • Basingstoke
  • Baño
  • brindle cross
  • Bromley The Glades
  • Brighton
  • Bristol Cribbs Causeway
  • Kent Bluewater
  • Lakeside, Essex
  • Liverpool
  • London Covent Taman
  • Jalan Bupati London
  • Plymouth
  • Maca
  • Stratford
  • Southampton
  • Kota Bodas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)