Sadayana anu urang terang ngeunaan acara Séptémber Apple

Sababaraha minggu deui Tim Cook jeung tim anjeun raises curtain (virtual) dina keynote presentasi anyar. Éta mangrupikeun acara tradisional dina bulan Séptémber unggal taun, dimana perusahaan ngumumkeun jajaran iPhones sareng Apple Watch énggal.

Janten seueur gosip anu parantos diterbitkeun ngeunaan éta. Ku kituna hayu urang nyieun kasimpulan tina warta utama diterbitkeun, asumsina yén sakabéh éta leres dina tungtungna.

Sakumaha geus jadi tradisi di Apple, dina bulan September Perusahaan bakal ngayakeun kagiatan (sigana maya, sapertos dua taun ka pengker), pikeun nampilkeun kisaran iPhone 14 énggal sareng séri Apple Watch 8 énggal, salaku kursus utama dina dinten éta.

Taya tanggal dikonfirmasi acan

Apple henteu acan mimiti ngirim uleman ka acara éta, tapi kamungkinan yén keynote bakal dilaksanakeun dina Salasa, 13 Séptémber, upama taun ka tukang, éta acara dilaksanakeun poé Salasa 14 Séptémber. Tapi, leaker kawentar Max Weinbach nembé tweeted yén acara éta bakal dilaksanakeun dina 6 Séptémber, janten urang tingali.

Waktu mimiti keynote

Upami dinten henteu terang pisan pikeun urang, waktos ngamimitian acara nyaéta. Éta bakal sapertos biasa jam 10 énjing di California, tujuh soré waktu Spanyol. Sareng durasina, antara hiji sareng dua jam, sapertos biasa.

Ngaleupaskeun

Tanpa ragu, iPhone 14 Pro anyar bakal janten bintang acara, sareng sesa rentang iPhone 14. Urang ogé bakal ningali Apple Watch Series 8 énggal, sareng sigana generasi kadua anyar AirPods Pro. Apple bakal ogé ngaluncurkeun sistem operasi iOS 16 sareng watchOS 9 énggal, sanaos rumor nunjukkeun yén iPadOS 16, anu biasana dileupaskeun dina waktos anu sami sareng ios, bakal dileupaskeun sababaraha dinten saatos, sigana dina keynote anyar anu dijadwalkeun pikeun Oktober.

iPhone 14 sareng iPhone 14 Pro énggal

iPhone 14

Sadaya rumor nunjukkeun yén taun ieu urang bakal ngagaduhan opat iPhones énggal, tapi kisaranna bakal béda-béda ti taun-taun ayeuna kalayan ngaleungitkeun mini iPhone sareng modél anu langkung ageung salaku novelty. Modél Pro mangrupikeun anu paling seueur warta, dumasar kana gosip anu bocor dugi ka ayeuna. Urang tingali:

  • iPhone 14: tampilan 6,1 inci kalawan chip A15 ditingkatkeun.
  • iPhone 14 Max: Layar 6,7 inci kalawan kiyeu, sarta ditingkatkeun chip A15.
  • iPhone 14 Pro: Layar 6,1 inci ku "liang + pil" kiyeu, salawasna-on tampilan, sensor 48-megapiksel, 8k video, sarta processor A16 anyar.
  • iPhone 14 Pro Max: layar 6,7 inci kalawan desain "liang + pil", salawasna-on layar, sensor 48 MP, video 8K, sarta processor A16.

Sigana mah Apple hoyong ngabédakeun sacara signifikan rentang iPhone 14 ti iPhone 14 Pro, pikeun menerkeun bédana hargana.

Apple Watch Series 8, Pro sareng SE 2

Sigana mah aya Apple Watch énggal anu badé ningali cahayana. Gosip nunjukkeun tilu jam tangan pinter anyar, Apple Watch 8, Apple Watch SE énggal sareng Apple Watch énggal anu disiapkeun pikeun olahraga ekstrim.

Apple Watch Series 8- Desain sareng ukuran anu sami (41mm sareng 45mm) sareng chip S7 sapertos Apple Watch 7, tapi kamampuan anyar pikeun ngawas suhu pangguna sareng waspada dina muriang atanapi nyukcruk kasuburan.

Apple Watch SE2: Ukuran sarua (40mm atanapi 44mm), sensor jantung optik sarta sensor jantung listrik (ECG), chip S7 salawasna dina tampilan.

Apple WatchPro: nyaeta undoubtedly nu novelty tina acara. Apple Watch 50mm anu langkung ageung, kasus titanium, ningkatkeun métrik pelacak pikeun peminat olahraga ekstrim, ningkat résistansi guncangan sareng umur batre anu langkung saé.

Apple WatchPro

AirPods Pro 2

AirPods generasi katilu ngagaduhan pembaruan Séptémber kamari, ngadeukeutkeunana ti kantos ka AirPods Pro, anu ayeuna umurna tilu taun ti saprak dileupaskeun. Janten éta waktosna pikeun sababaraha AirPods Pro énggal, sareng gosip nunjukkeun aranjeunna tungtungna bakal diluncurkeun bulan payun.

AirPods Pro 2- Suku anu langkung pondok, umur batre anu langkung panjang, kalayan audio Apple anu teu rugi. Pembaruan sareng langkung seueur fitur tina AirPods internal pangsaéna perusahaan.

Ngaleupaskeun tanggal

Kami ngarepkeun tanggal-tanggal penting di handap ieu bakal diungkabkeun dina acara éta, upami tungtungna dilaksanakeun dinten Salasa, 13 Séptémber sakumaha anu diantisipasi ku sadayana:

Senén 19 Séptémber: undeuran ios 16 dileupaskeun. Ieu dumasar kana kanyataan yén taun ka tukang ios 15 dijieun sadia pikeun diundeur poé sanggeus acara September. Sanajan kitu, dina taun saméméhna sababaraha poé kaliwat antara keynote jeung sékrési ios.

Jumaah 16 Séptémber: Pra-pesenan pikeun iPhone anyar, AirPods, sareng Apple Watch sigana bakal dimimitian, kalayan pangiriman munggaran diperkirakeun minggu payun.

Jumaah 23 Séptémber: Ieu bakal nalika Apple mimiti nganteurkeun pesenan mimiti sahenteuna sababaraha model iPhones anyar, AirPods jeung Apple Watches, tapi saham diperkirakeun jadi low. Dina taun-taun saméméhna, sababaraha pre-order ditunda sababaraha dinten.

Gosip ogé nunjuk kana acara Apple ieu Ieu moal panungtungan taun. Paling dipikaresep, bakal aya keynote anyar dina Oktober dimana urang bakal ningali Macs sareng iPads énggal, sareng éta bakal nalika iPadOS 16 sareng macOS Ventura tungtungna dileupaskeun pikeun sadaya pangguna.

Ieu kudu dicatet yén sagalana kami geus dipedar dina artikel ieu dumasar kana rumor béda anu geus muncul dina minggu panganyarna, tanpa ngabogaan euweuh Certified ku Apple. Anu kami yakin pisan nyaéta yén acara éta bakal dilaksanakeun dina bulan Séptémber, sareng urang bakal ningali iPhone 14 sareng iPhone 14 Pro énggal, sareng Apple Watch Series 8. Sésana, urang bakal ningali naha sadayana kaeusi dina tamat atanapi henteu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.