Safari 10 ayeuna sayogi pikeun OS X El Capitan sareng OS X Yosemite

ikon Safari

Ieu mangrupikeun soré tina pembaruan sareng kumaha cara sanésna, browser Safari pikeun OS X El Capitan sareng OS X Yosemite ogé nampi versi anyar na. Pembaruan ieu dibarengan ku sababaraha kamajuan kinerja browser salian ti ngajantenkeunana cCocog sareng sababaraha ekstensi anu tiasa didapet langsung ti Mac App Store. Versi anyar disertakeun sareng séri fitur-fitur anyar anu ngantepkeun panyungsi sareng sababaraha perbaikan kaamanan sareng sababaraha fitur énggal anu bakal kami terangkeun di handap ieu.

Hal kahiji anu menonjol dina pembaruan Safari anyar ieu nyaéta privasi, kaamanan sareng kasaluyuan ditingkatkeun. Teras we mendakan sababaraha perbaikan anu pikaresepeun kumaha tulangan kaamanan nalika urang ngajalankeun modul dina halaman wéb anu berwenang. Ogé nambihan pamutahiran eusi eusi ngajantenkeun langkung gancang sareng sahingga ningkatkeun otonomi Mac urang. Perbaikan sanésna dina vérsi énggal ieu nyaéta fitur eusian otomatis ningkat sareng dukungan disayogikeun pikeun otomatis ngeusian inpormasi kontak nanaon tina aplikasi Kontak. Format pandangan pamaca ogé ningkat sareng ayeuna browser na nyalira bakal ngahémat babandingan zum yén urang ngalaksanakeun dina unggal halaman wéb anu kami didatangan.

Émut yén perlu ngabalikan deui mesin pikeun tiasa masang vérsi énggal ieu anu bakal urang mendakan nalika ngaksés Mac App Store dina tab pembaruan sareng sakali prosés unduhan sareng pembaruan parantos réngsé dibutuhkeun deui. Kanggo sésana upami urang peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan pembaruan ieu urang tiasa langsung kana Website dukungan Apple


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Hatur nuhun kana inpormasi, éta pisan mangpaat pikeun kuring. Kuring nembé nganyarkeun vérsi Safari 10 sareng ngabalikan deui Mac anu henteu dianggo deui pikeun kuring. Abdi henteu tiasa muka. Naha anjeun terang upami aya masalah?
    hatur nuhun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Daud,

      Nya, anjeun henteu kedah ngagaduhan masalah naon waé. Coba balikan deui Mac anjeun upami éta henteu tiasa pikeun anjeun.

      wartoskeun ka kami!