Pinuh ngahijikeun Facebook sareng OS X Mountain Lion

integrasi-facebook

Salah sahiji pilihan anu ditawarkeun ku sistem operasi OS X Mountain Lion anu anyar sareng anu anjeun panginten parantos terang integrasi pinuh sareng jaringan sosial. Dina tutorial alit ieu urang bakal ningali kumaha ngahijikeun Facebook kana Mac urang ku cara anu saderhana pisan.

Seueur anjeun parantos sadar ngeunaan pilihan ieu anu ditawarkeun ku sistem operasi Apple anu anyar, tapi upami anjeun pendatang ka dunya OS X atanapi ngan saukur henteu terang pilihan integrasi ieu, dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngahijikeun jaringan sosial populér kalayan gancang sareng gampang.

¿Naon manpaatna ngahijikeun Facebook pikeun urang ka Mac? Ieu masihan kami sababaraha fasilitas pikeun ngaksésna, urang tiasa nganggo jaringan sosial pikeun ngabagi poto sareng dokumén kami kalayan cara anu langkung gancang sareng kami bakal nampi bewara langsung di pusat Notifikasi Mac kami (upami kami ngaktipkeun tangtosna) antara seueur pilihan anu sanés.

Oke, hayu urang lirénkeun omongan sareng ngamimitian bisnis. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun pikeun ngahijikeun Facebook nyaéta pencét dina ménu  sareng buka kenalan urang Préferénsi Sistem, sakali jandéla kabuka urang angkat Surat, Kontak sareng Almenak.

control-use-1

Nalika urang mencét langsung, sadaya jaringan sosial anu tiasa urang terintegrasi sareng Mac urang bakal muncul; pencét dina Facebook anu mana anu urang hoyong tambahkeun sareng éta bakal naroskeun ka kami dina kotak dialog éta hayu urang lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses urang anu urang anggo dina jaringan sosial.

ngahijikeun-facebook

Sakali diwanohkeun, urang bakal Facebook ngahijikeun pisan kana sistem urang sareng éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun beroperasi dina jaringan sosial langkung gampang tibatan upami urang kedah nuliskeun halaman wéb. Sakumaha urang tiasa tingali, éta saderhana pisan sareng tina jandela Surat, Kontak, sareng Clendars anu sami, urang tiasa nambihan Twitter, Akun Surat, Vimeo, komo flikr pikeun ngahijikeun kana OS X urang urang tiasa nambihan akun sanés sacara manual.

ngahijikeun-facebook-1

Ayeuna ku profil anjeun sapinuhna kalebetkeun kana Mac OS X, anjeun moal ngagaduhan alesan nuturkeun kami dina Facebook Soy de Mac!

Inpormasi lengkep - Panggihan kumaha ngajantenkeun Spotlight damel sapertos dinten anu mimiti


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Álvaro cenahna

    Nya éta pikeun ngahijikeun pinuh Facebook kana sistem ... pikeun kuring hal dasar gagal, sareng éta nyaéta kajadian anu kuring parantos masihan anu kuring bakal hadir dina kalénder (sareng ku sabab éta di pusat béwara), sapertos anu kajantenan di ios , ayeuna ayeuna kuring kedah ngekspor kajadian sareng ngimpor sacara manual, sareng éta henteu sami. Sareng ogé, nalika anjeun ningali béwara dina Facebook, éta sacara otomatis dihapus tina pusat béja, henteu kedah nutup hiji-hiji sacara manual ...