Satechi USB-C Clamp HUB Pro Review pikeun iMac

IMac mangrupikeun sapotong desain ogé komputer desktop anu saé pisan, éta teu ku teu dihaja yén éta parantos janten salah sahiji elemen paling apik tina Apple, sareng payuneunna bersih pisan tina kabel, port atanapi tombol. Tapi éta ngagaduhan harga, sareng éta nyambungkeun hal ka palabuhan tukangna sakapeung mangrupikeun kaparigelan.

Kami parantos nyobian salah sahiji solusi anu ditawarkeun ku Satechi ku USB-C Clamp HUB Pro na, hub anu aya nyambung ka port USB-C tunggal dina iMac anjeun nawiskeun dugi ka genep palabuhan sambungan payun, sareng éta ngalakukeun éta kalayan ngurus maksimal desain iMac anjeun.

Spésifikasi sareng desain

Satechi HUB ieu khususna dirancang pikeun dianggo sareng iMac, khususna sareng modél 2017 anyar anu kalebet port Thunderbolt 3 (USB-C) dina tukang komputer. Éta didamel tina aluminium, janten katingalina mangrupikeun hiji unsur deui tina iMac kami, sareng kami ngagaduhan éta kanggo dua warna anu sami anu tiasa urang mésér iMac kami: rohangan abu sareng pérak. Rarasaan nalika nyandak Satechi HUB beda pisan sareng alat-alat anu sami anu kuring parantos tiasa nyobian, rada langkung mirah nanging gantina didamel tina plastik. Éta katingali mantap sareng pas pisan kana iMac kami.

Éta ngagaduhan dua slot kartu (SD sareng microSD), tilu USB 3.0 port, sareng hiji port USB-C Éta henteu ngadukung Pangiriman Daya, janten henteu jalan pikeun ngeusi batre iPad, MacBook anjeun atanapi ngeusi batre gancang iPhone. Spésifikasi palabuhan payun sanés panggancangna anu diijinkeun ku téknologi, tapi pikeun éta kami ngagaduhan palabuhan tukang tina iMac, sareng urang tiasa ngantunkeun palabuhan payun pikeun koneksi anu kadang-kadang henteu butuh kacepetan Thunderbolt 3 ogé.

Sistem ngalereskeun anu bersih sareng saderhana

Hal anu mendasar nalika urang nganggo aksésori jinis ieu nyaéta anjeun kedah jaga permukaan aluminium iMac kami, tanpa nyésakeun tanda, atanapi langkung parah, ngeruk. Kantétan dilakukeun ngalangkungan slot ventilasi sapanjang ujung handap iMac, kalayan tab anu dikontrol ngalangkungan roda puteran dina tonggong HUB. Nyocogkeun atanapi nyoplokkeun peryogi menit. Kami ngagaduhan margin nalika tiasa nempatkeun langkung seueur kana kénca atanapi katuhu, tapi sakedik, kusabab kabel sambunganna pondok, janten éta kedah teras-teras di beulah katuhu (sapertos urang tingali) komputer urang.

Tulisan anu aya hubunganana:
Satechi iMac USB-C Dock Review: Desain sareng fungsionalitas Go Hand in Hand

Fiksasi na stabil, alat henteu ngalih atanapi murag, tapi pikeun nyelapkeun mémori USB naon waé urang kedah nganggo kadua panangan, sabab layar iMac urang ngalih, janten ngalakukeun éta ku hiji leungeun ampir hal anu mustahil. Sambunganana stabil, alat-alatna leres leres dipasang sareng teu aya sambung pikeun ngaganggu mindahkeun file. LED leutik pas di sisi USB-C nunjukkeun yén HUB disambungkeun kana iMac anjeun.

Pendapat editor

Upami anjeun kantos naros naha slot kartu USB atanapi SD iMac anjeun aya di tukangeun, maka anjeun peryogi HUB ieu ti Satechi. Kalayan bahan anu saé sareng desain anu pas pisan sareng iMac anjeun, aksésori alit ieu nawiskeun anjeun genep palabuhan payun nganggo ngan ukur hiji USB-C dina komputer anjeun. Éta ogé ngagaduhan harga anu pikaresepeun, sayogi di Amazon pikeun € 49,99 (link).

Satechi USB-C Clamp HUB Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
49,99
  • 80%

  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain kualitas sareng bahan
  • Instalasi gampang
  • Genep palabuhan hareup

Kontra

  • USB-C henteu aya Pangiriman Daya
  • Teu aya jack audio

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.