Sihir pikeun Mac: Aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngagambar naon waé sareng trackpad

Sihir pikeun Mac

Nalika Apple Pencil diluncurkeun éta mangrupikeun révolusi pikeun iPad. Henteu ngan kusabab kamungkinan nyandak catetan tapi ogé kusabab sanggup ngagambar justru sareng catetan éta. Saprak harita hal-hal parantos seueur robih bahkan dikabarkan kitu yén Pencil tiasa cocog sareng MacBook ayeuna yén Touch Bar badé ngaleungit. Tapi bari gosip éta sumping atanapi henteu sumping, Sihir aya di dieu sahingga urang tiasa ngagambar naon waé anu dipikahoyong ku TrackPad.

Kusabab kamungkinan tina cabut Touch Bar tina MacBook Pro anyar anu bakal diluncurkeun, parantos aya spekulasi yén éta bakal ditambihan ka komputer ngadukung Apple Pencil. Sesuatu anu upami leres bakal luar biasa sareng bakal ngeureunkeun tablet digitalisasi anu dianggo dina program sapertos Photoshop, contona teu kakantun desainna.

Bari urang ngantosan rumor éta janten kanyataan, urang tiasa nganggo aplikasi gratis pikeun Mac: Magic. 

Nanging, pamilik modél Mac pang anyarna terang sakumaha saé trackpadna sareng Apple henteu nawiskeun pilihan pikeun pangguna ngagambar naon waé anu aranjeunna pikahoyong. Tapi Sihir memang ngamungkinkeun. Dijieun ku pamekar ngora João Jibril, Who salah sahiji juara Apple WWDC Swift Student Challenge. Tangtosna, sakumaha anjeun tiasa nebak, aplikasi henteu fokus kana panggunaan propésional, sabab teu aya cara pikeun nganggo Apple Pencil dina trackpad Mac pikeun ngadamel gambar anu akurat. Upami Mac anjeun ngagaduhan trackpad Force Touch, aplikasi ogé ngaidentipikasi tingkat tekanan pikeun sacara otomatis ngaluyukeun sikatna, tapi aya ogé pilihan manual.

Sihir te ngamungkinkeun anjeun ngadamel gambar anu luar biasa ngan ukur nganggo trackpad Mac anjeun, éta salah sahiji jenis. Ngagunakeun téknologi Mac, Sihir mangrupikeun cara anu paling hébat sareng pikaresepeun pikeun nganyatakeun diri nganggo ngan ukur touch sareng kreativitas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.