Sonos Teams Up sareng Liverpool FC Pikeun Ningkatkeun Pangalaman Football Maén Sareng Sora Luar Biasa

Sonos busur

Seueur anjeun parantos terang yén di dieu salian ti Apple's HomePods kami resep panyatur sareng produk firma Kalifornia Sonos, ogé, sigana firma éta nembé damel sareng salah sahiji tim hébat Liga Utama, Liverpool FC ka nawiskeun kipas bal anu sumping ka stadion pangalaman sora anu spektakuler di Anfield legendaris.

Ieu kolaborasi anu pernah katingali sateuacanna dina Sonos sareng ieu pastina nawiskeun anjeun lapangan anu pinuh ku kemungkinan. Sonos janten mitra sora resmi Liverpool FC kalayan kerja sama ieu sahingga rébuan pangguna bakal ngaraosan pangalaman panyatur ieu dina pertandingan maén bal sareng di sababaraha daérah lapangan. 

Salaku bagian tina kemitraan ieu, Sonos bakal nyiptakeun pangalaman sora anu jero dina stadion, kalayan fokus khusus dina aula jero rohangan sareng daérah pikeun para pamaén, ogé Pusat Pelatihan AXA, kota olahraga klub.

Pete pedersen, Sonos VP of Marketing ngajelaskeun:

Sora parantos janten bagian dasar olahraga kusabab éta nyuntikkeun énergi kana gim, naha nalika pamaén ngadangukeun musik pikeun memotivasi diri sateuacan kaluar maén, nalika pameget nyanyi di stand, atanapi nalika nyipta pangalaman di stadion. Kami milari tim sareng hobi anu ngabagi minat kami pikeun sora. Suasana listrik Anfield sareng akar musik jero kota ngajantenkeun Liverpool FC calon anu sampurna.

Pikeun bagian na, Diréktur Komérsial Liverpool Football Club, Matt scammell, ngajelaskeun:

Aya harmoni anu jelas antara Liverpool FC sareng Sonos, urang duaan ngabagi karep pisan pikeun soundtracks tina pangalaman urang. Sora anu ngajantenkeun Anfield sapertos tempat anu istiméwa, nalika para penggemar kami nyorong tim pamaén ka-12 nyiptakeun suasana anu ngarobih gim, hal anu urang henteu tiasa sabar ngadangu deui dina musim ieu. Kami ngarepkeun damel sareng Sonos pikeun ngahubungkeun penggemar kami di seluruh dunya kana sora Anfield.

Tempat lahirna seniman ikonik sareng pusat tempat musik terkenal, teu heran Liverpool ngagungkeun salah sahiji hobi maén bal paling guludug di dunya. Gawe sareng caket sareng Klub Pendukung Liverpool Resmi, Sonos bakal nyiptakeun suasana unik stadion pikeun ngangkutna ka bumi penggemar anu nonton gim ti kajauhan nganggo produk home téater Sonos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.