Sonos Radio tiasa janten sekutu anjeun usum panas ayeuna

Sonos radio

Seueur pangguna Sonos henteu terang sadayana pilihan anu ditawarkeun ku aplikasi firma spéker populér ieu sareng salah sahiji na nyaéta anu ngamungkinkeun urang ngupingkeun radio. Pilihan ieu ditambihan baheula sareng sumpingna aplikasi anyar sareng fungsina, ayeuna Saha waé anu ngagaduhan panyatur Sonos tiasa ngaraosan radio iraha waé salami anjeun gaduh konéksi jaringan.

Logisna radio "sigana terbatas" pikeun seueur pangguna tapi dina hal ieu éta ngan ukur ngagaduhan sakeupeul stasion anu sayogi kalayan anu anjeun pasti tiasa ngaraosan. Ogé upami anjeun gaduh nu leutik tapi kuat Roam anjeun tiasa ngupingkeun stasiun radio karesep anjeun dimana waé.

Jelas dina akun Sonos urang sareng dina aplikasi éta sorangan urang tiasa nambihan akun Apple Music urang, Amazon Music, Spotify, sareng sajabana, tapi kadang éta saé pikeun urang ngarobih sakedik sareng ku sabab éta gaduh sababaraha stasion anu sayogi tiasa sampurna pikeun seueur. Kami jelas yén aya aplikasi stasiun nyalira tapi dina Sonos Radio anjeun bakal mendakan kalobaannana tanpa kedah ngaunduh aplikasi tambahan.

Naha anjeun peryogi daptar puter sanés pikeun latihan, téma latar pikeun museurkeun atanapi musik pikeun ngaganggu anjeun? Dina Sonos Radio aya stasiun unggal waktos Sareng anjeun tiasa mendakan stasiun dumasar kategori: Alternatip, klasik, nagara, jogét atanapi éléktronik, hits tradisional, kulawarga, hip hop, jst.

Anjeun bakal mendakan sadayana ieu saderhana sareng gampang tina menu handap tempat catetan musik némbongan di handapeun aplikasi Sonos, urang pencét dina radio sareng urang tiasa sacara otomatis milari musik karesep urang, mendakan musikna di tempat sapertos Éropa, Asia, Amérika Tengah, Amérika Kalér, sareng anu sanésna nalika urang mencét kana stasiun anu dipikahoyong, urang kedah milih spéker anu anjeun badé maénkeun sareng siapkeun, pikeun pikaresepeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.