Stand O'Food, gratis pikeun waktos terbatas Mac App Store

Nangtung O'Food

Nangtung O'Food biasana dibanderol di 4,99 €, sareng kanggo waktos anu terbatas nyaéta bébas pisan. Stand O'Food mangrupikeun tantangan kuliner anu asli, gancang sareng juta pamaén dina Mac, PC sareng platform sanésna. Tuangkeun gorombolan pelanggan anu lapar sateuacan aranjeunna angkat ti tempat anjeun!. Tutup burger sareng ngagoreng bacon gancang-gancang anjeun!

Tapi éta sanés ngan ukur ngeunaan kagancangan, ogé anjeun kedah ngatur. Ngadamel sandwic nuturkeun urutan anu leres, sareng atur diri anjeun supados anjeun tiasa ngadamel sandwich salajengna tanpa masalah. Kéngingkeun artos kanggo ngagaleuh bumbu sareng ningkatkeun peralatan anjeun pikeun nyayogikeun tuangeun anu langkung raoseun langkung gancang tibatan kantos. Stand O'Food bakal ngantepkeun anjeun sareng rasa anu saé dina sungut anjeun!

Kuring maénkeun kaulinan ieu sababaraha waktos ka pengker dina iPad kuring, sareng anu leres nyaéta kuring ngalaman waktos anu saé, sabab anjeun saling berinteraksi, éta ogé aya dina Español. Kuring ngantepkeun anjeun dina tungtung tulisan link download pikeun duanana Mac App Store, sapertos anu App Store.

fitur:

  •  2 modeu gim: Tantangan sareng Waktu Makan
  •  Langkung ti 100 tingkat
  •  Langkung 80 sandwich kanggo didamel
  •  Ampir 20 pembaruan kanggo ngagaleuh

Kaulinan sayogi di: Inggris, Perancis, Italia, Jerman, Español, Rusia.

Naon Anyar dina Versi 1.4:

Turner hamburger anu pangsaéna ... sareng anu panggancangna.

  • Perbaikan bug leutik
  • Perbaikan alit

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 20 / 09 / 2012
  • Versión: 1.4
  • ukuran: 22.9 MB
  • basa: Spanyol, Jerman, Perancis, Inggris, Italia, Rusia
  • Pamekar: G5 Entertainment AB
  • kasaluyuan: OS X 10.6.6 atanapi engké

ngalesotkeun Nangtung O'Food langsung ti Mac App Store, tina tautan ieu.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Abdi ngantunkeun anjeun ogé Stand O'Food® (Pinuh) di App Store pikeun alat-alat ios, anu ogé lengkep bébas pikeun waktos kawates.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.