Tangkepan layar dina OS X tanpa waktos sareng tanggal anu dicandak

Terminal-single-mode-applications-yosemite-0

Dinten ieu ti Abdi ti Mac kami hoyong anjeun diajar ngatur screenshot anu anjeun anggo sareng Mac sakedik deui. Sakumaha anjeun terang, sistem OS X ngamungkinkeun anjeun nyandak screenshot sareng pintasan keyboard anu ngajantenkeun éta efektif pisan sareng gancang. Ieu sababna seueur pangguna ngagaduhan salah sahiji hal anu aranjeunna paling ngahargaan ngeunaan éta. nyaéta kagancangan anu tiasa aranjeunna nyandak tangkepan layar.

Potret layar ieu sacara standar mangrupikeun sababaraha sipat anu ditumpukeun ku Apple nyalira, sapertos lokasi na sakali dicandak, formatna sareng nami anu dipasihkeun. Éta hal tiasa dirobih sareng sagampil Kami parantos ngajelaskeun ka anjeun dina tulisan sateuacanna, format sareng lokasi mangrupikeun hal munggaran pangguna anu paling ngalaman hoyong robih.

Ayeuna kami badé masihan corak sareng kami bakal nyarios naon anu kedah dilakukeun pikeun tiasa ngarobih nami file anu ditempatkeun OS X sacara otomatis dina screenshot. Langkung konkrit Kami bakal nunjukkeun léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun nyabut tanggal sareng waktos tina nami gambar layar, anu sakapeung rada ngaganggu.

Kuring pribadi teu bakal gaduh kasusahan dina ninggalkeun screenshot tangtu sareng nami anjeun upami sanés pikeun sistem anu nambihan tanggal sareng waktos nalika éta dicandak. Abdi ngaraos rumit pisan tinggalkeun file nganggo nami sapertos panjang. Éta sababna supaya anjeun henteu teras-terasan ningali nami néwak éta panjang-panjang, léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun ieu:

  • Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta muka Terminal, naha ku nganggo ti Spotlight atanapi tina Launchpad> Batur> Terminal.
  • Sakali Terminal kabuka, anjeun kedah ngalebetkeun paréntah ieu:

standar nulis com.apple.screencapture "kalebet-tanggal" 0; killall SystemUIServer

Hapus-candak-tanggal

  • Nalika anjeun ngajalankeunana, anjeun bakal ningali yén sistem windows ogé bakal di-restart. Pikeun ngabatalkeun perobihan anjeun kedah nganggo paréntah anu sami tapi dimana "0" parantos dilebetkeun, anjeun gentos janten "1" pikeun ngaktipkeunana deui.

standar nulis com.apple.screencapture "kalebet-tanggal" 1; killall SystemUIServer

Cara séjén pikeun ngalakukeun ieu tanpa ngagunakeun Terminal nyaéta ku cara masang aplikasi Savescreenie2. Dina salah sahiji tab na anjeun tiasa ngarobih nami screenshot.

Unduh | Savescreenie2 (Gratis)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.