Jauh Kaluar. Mac: Henteu. Apple Watch Pro: nuhun

Acara Jauh

Poé saterusna 7, Rebo, nyaéta, dinten saatos énjing, Apple bakal ngayakeun salah sahiji acara taunan dimana éta bakal nampilkeun alat anyar. Taun ieu rumor nunjukkeun yén éta téh paling dipikaresep yén acara ieu, disebut jauh-jauh, ulah némbongkeun Mac (atanapi iPad) sabab bakal ditinggalkeun pikeun bulan Oktober. Ku sabab éta, langkung dipikaresep urang bakal ningali presentasi dimana aranjeunna gaduh tempat, iPhone 14 énggal, anu hadir sareng kejutan. Kami bakal gaduh AirPods énggal sareng urang pasti bakal ningali édisi énggal Apple Watch. Sadayana disarengan ku sistem operasi masing-masing. Hayu urang ngawitan nyimpulkeun rumor anu katampi ayeuna.

Dina acara dinten énjing, Apple sigana bakal debut alat énggal tapi sistem operasi énggal ogé bakal ditingali. hayu urang ngalakukeun a kasimpulan sagalana urang tiasa ningali dina Jauh Out:

iPhone 14 sareng varian Pro sareng Max na

iPhone 14

Apple bakal ngumumkeun dina acara ieu naon anu bakal janten unggulan perusahaan deui. IPhone 14 dikurilingan ku sababaraha hal anyar estetika, sanaos nyangking sababaraha, khususna dina layar. Tétéla Notch bakal janten kamar anu langkung alit pikeun sababaraha "pil" anyar anu ditujukeun pikeun privasi. Kami bakal ditingalikeun sababaraha titik warna anu nunjukkeun yén telepon ngarékam audio, pidéo ... jsb. ngabogaan langkung seueur rohangan dina layar, urang tiasa gaduh desain énggal dina ikon batré, nu bisa balik deui ka asalna sarta nembongkeun persentase eta kalawan nomer luar ikon sakumaha ayeuna ditempo.

Urang bakal ningali modél Pro sareng Pro Max énggal. Nyatana, ieu bakal janten protagonis anu leres tina Far Out sabab bakal janten anu paling mawa beja. Kami henteu nyarios yén dina tingkat éstétika, sabab panginten aranjeunna bakal sami sareng modél sateuacana, sigana kalayan batré anu langkung ageung sapertos anu nyarios. Gurman Bloomberg urang. Anu penting pisan nyaéta yén modél ieu bakal nampilkeun chip A16 énggal anu ditangtayungan sacara éksklusif pikeun jalur ieu; Fungsi Salawasna-Dina-Tampilan. Téknologi Pro Motion anu ngamungkinkeun dugi ka 120 Hz dina layar jeung sensor 48-megapiksel anyar nu bakal ngidinan ngarekam nepi ka 8K.

Gosip panganyarna nyarioskeun jasa langganan iPhone

Upami urang nengetan sadaya gosip anu muncul dina presentasi dinten Rebo, urang tiasa gélo. Anjeun kudu dipilih, sabab sakumaha waktu ngadeukeutan, aranjeunna inténsif. Urang kedah percanten kana gosip anu asalna tina sumber anu tiasa dipercaya. Salah sahiji sumberna nyaéta Mark Gurman, sareng anjeunna ngan ukur nyatakeun yén kamungkinan pisan yén Tim Cook ngumumkeun dina acara yén urang bakal tiasa diajar ngeunaan jasa langganan hardware.

Ku mayar fee langganan bulanan, konsumén aranjeunna bakal meunang iPhone anyar jeung paling dipikaresep sajumlah jasa dibuntel kawas Apple TV + atawa gudang iCloud tambahan. Gurman nyebatkeun éta bakal dihijikeun ka Apple One, kebat jasa perusahaan, tapi henteu écés ngeunaan hargana atanapi persis kumaha éta bakal jalanna. Aya ngan sababaraha poé ditinggalkeun pikeun manggihan.

iOS 16 bakal janten sistem operasi énggal

Di antara sadaya rombongan iPhone 14 ieu sareng modél anu saluyu, urang kedah nyarios yén bakal aya rohangan pikeun ngumumkeun sistem operasi mobile énggal. Dina hal ieu urang ngobrol ngeunaan ios 16 naon bakal mawa warta penting jeung metot. Contona, urang manggihan diri urang sorangan kalawan layar konci anyar kacida customizable tur kalawan Widget anyar nu bakal masihan urang kamungkinan nyieun layar konci béda. Sistim bewara ningkat. Bakal aya kagiatan langsung, sanaos sigana yén éta ngan ukur sumping ka pasar Amérika. Modeu konsentrasi anyar. Warta dina poto sareng seueur deui.

Apple Watch sareng varian énggal. Apple WatchPro

Produk Apple Watch RED

Apple Watch anyar ogé bakal dibere. Kami parantos aya dina Séri 8 sarta ditilik ku kurangna Series 7 model dina website, eta kamungkinan yén dimungkinkeun bakal mungkas nepi ngiles dina ni'mat model anyar anu bakal dileupaskeun Rebo. Aya omongan ngeunaan jam anyar, sarupa pisan jeung hiji urang ayeuna, tapi nu ditambahkeun sensor hardware anyar, nu hiji nu bakal bisa ngukur suhu awak. Ku alatan éta, saprak éta henteu masalah software, upami urang hoyong fungsi ieu, urang kudu mayar jam anyar.

Urang tiasa nyarios sakedik langkung seueur ngeunaan warta Apple Watch, sabab henteu seueur anu dikabarkan ngeunaan éta. Perhatian nyata dina widang ieu nuju ka salah sahiji model diperkirakeun muncul. Kami parantos gaduh sareng kami modél SE anu rada murah kalayan fungsi énggal. Urang bakal terus gaduh model ieu sadia pikeun dibeuli. Hiji arloji alus kalawan fitur pangsaeutikna kalawan harga nu leuwih handap. Tapi korma dicokot ku nu bakal jadi model anyar bakal dibere di panggung: Apple Watch Pro.

Modél anyar ieu dikabarkan bakal dibere salaku novelty aimed di atlit paling nuntut. Dianggap yén Apple hoyong asup ka dunya jam tangan olahraga tapi henteu hoyong ngantunkeun hakekat Apple Watch. Urang gé boga arloji meureun gedé, kuat jeung sababaraha pungsi husus sarta luhureun sakabeh, keur naon bisa maca antara garis, leuwih mahal. Salah sahiji kaunggulan jam tangan ieu nyaéta otonomi na bakal ningkat. Kami ngarepkeun kitu, sabab ayeuna perangna dileungitkeun ku Apple.

Diperkirakeun yén Apple Watch Pro ieu bakal ngahontal dua inci sareng langkung otonomi, leres, tapi henteu aya detil anu dipasihkeun ayeuna. Aya kénéh sapoe satengah ditinggalkeun, jeung sagalana mungkin pikeun ngarobah sarta yén dina menit panungtungan urang bisa nyaho leuwih ti naon bisa ngadagoan urang.

watchOS 9 pikeun arloji anyar

Este  sistem operasi anyar Bakal datang dieusian ku warta penting. Kami bakal ngagaduhan fitur énggal dina Aplikasi Pelatihan. Bakal aya inpormasi anyar sareng langkung mangpaat dina Aplikasi Kaséhatan, langkung seueur spheres sareng seueur deui warta. Contona, urang tiasa milih pintonan latihan anyar kalawan data anyar dina layar ku kituna urang nyaho sakilas kumaha urang progressing. Kami bakal gaduh kakuatan, dinamika balap, sadayana bau sapertos Watch Pro.

AirPods Pro 2

AirPods Pro 2

Kami nganggap yén bakal aya rohangan pikeun presentasi AirPods Pro énggal, anu kami parantos maca sareng ngupingkeun gosip salami sababaraha minggu. Tapi dina kanyataanana eta saeutik sarua geus ngomong. Henteu seueur anu dipikanyaho ngeunaan aranjeunna, kecuali aranjeunna tiasa direnovasi lengkep dina hal éstétika. urang kudu ngomong pamit kana suku headphone janten hal anu paling normal nyaéta anjeun ogé ngarobih kotak ngecas.

Perusahaan Amérika, saatos ngantunkeun presentasi Mac pikeun Oktober sareng iPad énggal, moal nampilkeun, prinsipna, naon waé dina tanggal 7. Tapi sagalana rentan ka robah, sabab bisa kaget urang jeung nampilkeun gadget anyar nu patali jeung kanyataanana maya atawa perbaikan Apple TV, contona.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.