Tetris Beat datang ka Apple Arcade

Tetris ngéléhkeun

Kaulinan ieu, dipikaterang ku jutaan jalma di saluruh dunya sareng anu janten populér sababaraha taun ka pengker, di dieu pikeun cicing dina platform kaulinan streaming Apple. Dina hal ieu pamaén anu paling Samaun bakal perhatoskeun sababaraha parobihan di buruan. Tapi pikeun anu hoyong hirup pangalaman gim langkung mirip sareng vérsi mimiti gim Aranjeunna bakal tiasa ngaraosan modeu Marathon, modeu anu mana kenangan Tetris bakal langkung kuat.

Tetris Beat, mangrupikeun kaulinan anu has dimana urang kedah nyocogkeun potongan-potongan ngajantenkeun aranjeunna muterkeun ngantepna murag kana wirahma musik anu nyobian henteu tihang parah, ngawangun ranté kombo panggedéna sareng nambihan poin maksimal anu mungkin. 

Rupa-rupa mode permainan dina Beat Tetris ieu

Pangalusna tina kaulinan ieu éta anjeun ayeuna tiasa nikmati di Apple Arcade nyaéta nambihan sababaraha modeu sayogi pikeun masing-masing pangguna pikeun milih modélna nyalira. Kami mendakan «Modeu serelek» anu nawiskeun kami pangalaman Tetris anu langkung ayeuna kalayan corak sareng muterna potongan kana wirahma musik, éta "Modeu ketok" anu ngamungkinkeun urang milih Potongan Hantu anu langkung strategis sareng tungtungna "Modeu Marathon" anu mangrupikeun anu dituduhkeun di luhur sareng anu nyandak urang langsung kana modeu paling klasik tina kaulinan kalayan pilihan ogé milih musik anu dipikahoyong tina daptar awal 18 lagu anu nambihan wirahma Tari, Hip Hop sareng Pop.

Hiji-hijina sarat nyaéta sistem operasi macOS 11.0 atanapi engké dipasang dina Mac anjeun sareng sacara logis ngagaduhan langganan Apple Arcade aktip, ladénan streaming kaulinan anu sakumaha urang sadayana terang teu diarepkeun ku pangguna Apple sareng anjeun tiasa nyobian gratis kanggo waktos upami anjeun henteu nganggo éta sateuacanna. Naon waé ogé, pilihan pikeun maénkeun mitos Tetris parantos sayogi dina Mac, iPhone atanapi iPad, hatur nuhun ka Apple Arcade.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)