Safari Technology Preview 142 ayeuna sayogi kanggo diunduh

Ngamutahirkeun Téhnologi Safari Safari Update 101

Perusahaan Cupertino rutin ngaluarkeun apdet kana browser eksperimen ieu anu anjeun tiasa gaduh dina Mac anjeun. Kali ieu versi na ngahontal versi 142 sarta corrects sababaraha aspék husus ngeunaan eta. browser ieu bener metot pikeun Apple sorangan Kusabab éta mulih eupan balik penting ngeunaan pangalaman pamaké sarta pamekar anu ngagunakeun éta, éta naha eta terus ngajalankeun versi anyar.  

Perbaikan dilaksanakeun dina browser ieu datang sababaraha poé sanggeus sékrési versi panganyarna tina browser. sistem operasi macOS Monterey, jadi sababaraha di antarana buka langsung ka optimasi maranéhanana.

Vérsi 142 tina Safari Technology Preview nambihan bar tab anyar anu dioptimalkeun kalayan dukungan pikeun sababaraha grup tab, organisasi anu langkung saé tina ieu atanapi dukungan anu ningkat pikeun ekstensi wéb Safari mangrupikeun sababaraha fitur énggal anu ditambahkeun kana browser resmi sareng anu. dipaké pikeun ngaronjatkeun browser ékspérimén ieu. Ieu mangrupa Browser anu mandiri sareng gratis yén saha waé anu hoyong sareng gaduh Mac tiasa dianggo, langkung seueur pangguna nyobian browser ieu, langkung seueur eupan balik Apple kedah ngadeteksi bug dina browser sareng nerapkeun koréksi anu diperyogikeun.

Ogé, sakumaha ceuk kami sateuacan, ngagunakeun eta henteu peryogi akun pamekar sareng saha waé anu tiasa ngaunduh, anjeun kedah aksés kana halaman wéb pangembang sareng ngaunduh Safari Téhnologi NilikLa actualización de Safari Technology Preview está disponible a través de la Mac App Store para cualquiera que haya descargado el navegador con anterioridad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.