Tim Cook meredihkeun "serangan dahsyat anu ngabungkemkeun Amérika"

Doakeun4LV

Warta tragis di kota Las Vegas, Nevada, Amérika Serikat. Tétéla, saurang lalaki umur 62 taun parantos némbak tina jandéla hotélna di hotél méwah anu kawéntar namina Mandalay Bay, nargétkeun riungan pikeun ningali konsér musik nagara. Seueur maotna, langkung ti 500 urang cilaka sareng nagara anu kaget kusabab salah sahiji serangan anu paling parah dina sajarah na. 

Tim Cook, CEO Apple, babarengan sareng seueur tokoh terkenal (atlit, politikus, palaku, penyanyi, ...) sareng para eksekutif anu aya di nagara éta, parantos aya diantara anu pangheulana ngahukum kalakuan jahat ieu anu nyésakeun bumi sareng bumi. sungut muka.

Ngalangkungan Twitter, Présidén luhur perusahaan Amérika Kalér hoyong ngutuk kalakuan téroris sapertos kieu, sareng ogé nawiskeun dukungan ka para korban sareng kulawargana, dina musibah anu bakal turun dina buku sajarah Amérika Serikat salaku salah sahiji serangan pangageungna anu kantos dialaman.

Kecap Cook urang sorangan ngagambarkeun nyeri jero masarakat Amérika sareng dulur di sakumna dunya:

"Haté kami kaluar ka Korban di Las Vegas, kulawarga sareng jalma anu dipikacinta duka ku warta anu pikareueuseun ieu."

Tim Cook.

Sanaos alesan anu nyababkeun urang Amérika ieu kalahiran ngalakukeun gélo sapertos kitu henteu jelas, tétéla Nagara Islam parantos ngaku tanggung jawab ngaku konvérsi téroris éta ngan sababaraha bulan ka pengker. 

Ti SoyDeMac kami ogé hoyong ngirim seueur kakuatan ka sadaya korban sareng sadayana baraya serangan pikasieuneun ieu. D.E.P.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.