Toko Apple parantos ngagaduhan halaman wéb anyar

Apple-toko-barcelona

Apple serius pikeun masihan gambar anyar pikeun Apple Store fisik sareng halaman wéb na masing-masing. Dina hal ieu kami badé nunjukkeun parobihan anu parantos aya hubunganana sareng halaman wéb dimana urang tiasa nyéépkeun tempat pikeun buka bengkel tinangtu.

Jalma-jalma ti Cupertino parantos ngaropea halaman wéb ieu sareng parantos masihan angkat muka anu cukup suksés. Ayeuna éta sanés halaman wéb anu mandiri tapi mangrupikeun bagian tina halaman wéb masing-masing Toko Apple fisik. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun gambar ti halaman wéb Apple Store di Passeig de Gràcia di Barcelona pikeun nunjukkeun conto ti saprak Gran Canaria, dimana kuring cicing, kuring henteu resep masih gaduh salah sahiji kultus Apple candi.

Pikeun nuliskeun halaman wéb Apple Store anu parantos kami namatkeun anjeun, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét dina di handap link alihan. Di handapeun halaman utama aya opat tombol ageung. Anu mimiti ditangtoskeun pikeun sadayana anu aya hubunganana sareng Bar Genius, tombol kadua, anu mangrupikeun anu kami minat analisa, ditangtoskeun Talleres, anu katilu pikeun formasi hiji hiji sabaraha anu ragu dina dinten ieu sareng kaopat kanggo bagian éta GabungVenture.

bagian-anyar-wéb-apel

Hayu urang lebetkeun bagian Bengkel sareng urang bakal ningali yén halaman wéb lengkep didesain deui. Pas urang lebet kami mendakan tilu sub-bagian, «Pilarian »,« Atur »sareng« Nyiptakeun »; tanpa cacah dina kategori khusus pikeun perusahaan. Dina bagian "Pikeun mendakan»Bengkel sayogi konsep dasar ditakdirkeun pikeun ngalatih léngkah-léngkah munggaran anu dilakukeun pikeun iPhone, Apple Watch, Mac sareng iCloud sareng anu sanésna. Dina bagian "Kudu teratur«Di sisi anu sanésna, urang tiasa niténan tilu bagian: lokakarya dasar spreadsheet sareng Nomer, organisasi pribadi sareng iPhone / iPad sareng organisasi pribadi sareng Mac. Akhirna, dina bagian «nyiptakeun»Aya bengkel pikeun nyiptakeun musik sareng Garageband, dokumén sareng Halaman, video sareng iMovie, presentasi sareng Keynote, buku interaktif sareng iBooks Panulis, sareng seueur deui.

bengkel-bagian-wéb-apel

Pikeun nyayogikeun tempat anjeun dina salah sahiji kursus ieu, anjeun ngan ukur kedah pencét dina unggal bagian sareng milih dinten sareng waktos anu paling cocog pikeun anjeun. Satuluyna Anjeun bakal dipénta ID Apple anjeun sareng prosés reservasi bakal réngsé. Pondokna, dunya anyar kemungkinan anu bakal ngabantosan anjeun ngalatih langkung saé dina panggunaan jasa sareng alat Apple.

pamundut-tempat-bengkel-toko-apel

Ngeunaan bagian éta hiji hiji Kami ningali yén halaman wéb na ogé parantos dirarancang sareng anu kanggo ayeuna masih aktif sareng anjeun tiasa teras mésér jasa ieu anu numutkeun rumor panginten éta ngaleungit ti Apple Store fisik pas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.