Toko Apple Anyar Hunan dibuka tanggal 4 Séptémber

Apel Changsha

Dina akhir Agustus, kami ngawartosan anjeun ngeunaan bubuka anu bakal datang tina Apple Store Cina anu énggal, di kota Changsha (propinsi Hunan), toko énggal anu sanés terakhir saprak sapanjang bulan ieu, Apple ngarencanakeun muka Apple Store anu sanés, waktos ieu di Wuhan, di propinsi Hubei.

Ngaliwatan halaman wéb Apple di Cina, perusahaan Tim Cook sacara resmi ngumumkeun tanggalna nalika Apple Changsha bakal muka panto na. Bakal salajengna Saptu, 4 Séptémber jam 10 énjing waktos lokal.

Apple Store anyar ieu aya di pusat perbelanjaan IFS anu terkenal di kota, toko anu jangkungna dua kali sareng bakal nawiskeun sadaya fitur sareng jasa anu Apple Éta sacara rutin nawiskeun di sadaya toko di sakumna dunya, kalebet Dinten ieu di kelas tatap muka Apple, kelas anu bakal dimimitian dinten saatos dibuka.

Dina halaman wéb Apple di toko anyar ieu, urang tiasa maca:

Ti lebet jero pusat balanja, para nasabah bakal langsung mendakan Forum sareng videowall misah, anu janten host dina Dinten di sési Apple. Dipimpin ku ahli kréatip Apple, sési sadidinten gratis nyayogikeun inspirasi kréatip, ngajar kaparigelan praktis, sareng ngabantosan palanggan diajar langkung maju sareng produk Apple na. Pikeun ngarayakeun pembukaan anu hebat, para ahli kréatip bakal ngayakeun éksklusif Dinten ieu dina sési Apple "Art Walk: Discover the Colours of Changsha" mimitian tanggal 5 Séptémber, masihan palanggan kasempetan pikeun ngajajah kota sareng néwak kelirna anu hirup di iPad Pro.

apel bakal meryogikeun sadaya klien nganggo masker pameunteu Pikeun ngaksés interiorna, topéng anu ogé dianggo ku pagawé toko. Salaku tambahan, sadaya nasabah bakal diukur suhu na sateuacan lebet ka toko sareng aranjeunna dipénta pikeun ngajaga jarak sosial.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.