tvOS 12: sadaya berita sareng alat-alat anu cocog

tvOS 12 WWDC

Versi ieu pikeun platform Apple anu béda bakal sumping Séptémber salajengna. Samentawis éta, ayeuna kami gaduh rangkéan versi béta anu saé anu bakal dileupaskeun dugi ka ngahontal versi Golden Master sareng ti ditu ka versi pamungkas pikeun sadaya pangguna. tvOS 12 mangrupikeun salah sahiji platform anu bakal sumping dina sababaraha minggu sareng ieu moal ngalakukeun nanaon salain ti vitaminisasi Apple TV.

Upami sadayana sapertos anu dibahas dina waktos-waktos ayeuna, hiburan sareng video dina pasar paménta bakal janten bagian anu penting pisan tina pendapatan Apple. Maka urang peryogi sababaraha alat pikeun nyocogkeun. tvOS 12 bakal nyandak paningkatan dina stabilitas operasi éta Puseur média ti Cupertino. Tapi masih aya deui.

Mungkin hal anu paling penting ngeunaan pengumuman vérsi anyar ieu nyaéta dilebetkeun kana Apple TV 4K sareng dina Apple generasi kaopat téknologi Dolby Atmos. Teknologi sora ieu ngamungkinkeun pangguna ngalaman sora sakurilingna di rohangan anu aranjeunna resep kana eusi multimedia.

Ogé, aspék anu pikaresepeun anu parantos diungkabkeun ku Apple dina WWDC 2018 nyaéta yén dina sababaraha bulan ka payun sareng ku datangna versi anyar tina sistem operasi, éta ogé bakal saluran anyar bakal ditambihan — langkung ti 100 numutkeun perusahaan—. Sanaos, tangtosna, éta ogé kedah diperhatoskeun yén ieu moal ngahontal sadaya pasar.

Éta ogé parantos dikoméntaran yén Katalog pilem 4K HDR bakal dilegaan, ogé datangna perjanjian sareng panyadia TV kabel sanésna, anu Apple TV bakal disayogikeun salaku dékoder standar tibatan nganggo anu sanés. Akhirna, Siri tiasa ningalikeun gambar anu anjeun pikahoyong nalika anjeun nyungkeun, sapertos kitu urang tiasa gaduh screensaver anu hebat dina waktos-waktos teu aktip. Sareng anu terakhir parantos janten kolaborasi sareng NASA. Upami anjeun pangembang anjeun parantos tiasa resep kana béta munggaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.