Unduh wallpaper macOS Mojave pikeun Mac anjeun

Kumaha carana upami sanésna, kami parantos ngagaduhan wallpaper macOS Mojave sayogi pikeun sadaya pangguna anu hoyong ngaunduh pikeun Mac. Dina hal ieu perkawis dua gambar gurun populér di mana éta tiasa ditingali siang wengi.

Dua wallpaper ngagaduhan résolusi 5120 × 2880, anu hartosna aranjeunna bakal katingali saé dina Mac naon waé kalayan résolasi Rétina. Apple ngaluarkeun vérsi OS na anu béda kamari sareng dina kasus macOS keuna kana Mojave, nami anu parantos aya di jero jaringan sababaraha dinten sareng anu khusus leungit dina jajak pendapat pikeun nami anu kami laksanakeun dina Abdi ti Mac.

Kami ngantepkeun tautan éta supados anjeun tiasa langsung ngaunduh dua wallpaper dina a bébas pisan sareng anggoana dina komputer méja Mac anjeun. Anjeun kedah milih anu anjeun paling resep atanapi duanana sareng ngaunduh langsung tina tautan ieu. gurun ku beurang sareng tina anu sanés ieu wengi.

Pasti sakumaha sababaraha dinten ka pengker mungkin Apple bakal nambihan sababaraha wallpaper deui kana koleksi macOS Mojave, janten kami bakal merhatoskeunana sareng upami kitu kami bakal ngabagikeunana sareng anjeun sadayana. Pikeun ayeuna mah, urang parantos tiasa nikmati ka dua ieu. Pikeun ngahemat aranjeunna dina folder root sistem sacara saderhana anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu. Kami urang teraskeun deui konci intina kamari sareng Apple teraskeun sareng konperénsi pikeun pangembang salami minggu ieu, janten upami aya berita atanapi parobihan kami bakal nyebarkeunana dina Abdi dina Mac.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)