Unduh wallpaper Singa Gunung

Gambar Anyar

Sakumaha tradisional sareng tiap Preview Pangembang anu dikaluarkeun ku Apple, wallpaper ayeuna sayogi online kanggo masihan Singa urang tutul "Gunung".

Wallpaper na nuturkeun tradisi galaksi, dina hal ieu langkung biru tibatan kantos, hal anu henteu goréng pisan kumargi urang nyarioskeun nada anu spektakuler sareng latar anu saé.

Anjeun tiasa ngaunduh dina ukuran lengkep dina tautan ieu.

Sumber | 9to5Mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.