UniConverter: Pidéo Sempurna Angkatan Darat Swiss kanggo Mac Anjeun

UniConverter

Kuring yakin yén anu kadua anu urang sadayana anu ngagaleuh alat anu munggaran nyaéta milari aplikasi anu ngabantosan urang sadidinten. Hal anu kahiji nyaéta konfigurasi. UniConverter mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu siga peso tentara Swiss upami naon anu urang milari nyaéta bungkus pidéo lengkep. Di tempat anu sami urang tiasa mendakan sababaraha alat fungsional anu bakal ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang. Éta sababna naha hadé pikeun nyorot naon anu urang tiasa laksanakeun dina Mac urang.

UniConverter pikeun Mac ngagaduhan seueur alat anu gunana pisan pikeun video: ngarobah file, komprési pidéo, urang tiasa ngédit klip, ngabakar DVD, nyiptakeun GIF sareng seueur deui. Aplikasi na ngagaduhan dukungan kanggo langkung ti 1000 format video. Komo codec paling boros tiasa diatur dina hiji aplikasi. MP4, MKV, AVI, WMV kaasup. Urang bahkan tiasa ngekspor klip salaku GIF animasi.

Kalayan UniConverter urang tiasa milih format anu paling dioptimalkeun kanggo masing-masing alat urang. Urang tiasa ngagaduhan kualitas anu langkung seueur pikeun iPad atanapi format anu langkung alit sareng langkung enteng pikeun iPhone. Éta ogé valid pikeun alat Android. Kami moal poho yén éta ogé dianggo pikeun headset realitas virtual sareng sadaya konsol gim anu populér. Aplikasi ngagunakeun akselerasi GPU dimana sayogi sareng tiasa ngarobih kana 4K tanpa kaleungitan kualitas.

Kalayan aplikasi ieu, urang bisa:

  • Shorten bagéan klip.
  • Ngagabung sababaraha klip dina hiji file.
  • Tambihkeun watermarks
  • Saluyukeun kagancangan Tina baranahan
  • aplicar saringan Tina pidio
  • Ngarobih dina audio, ningkatkeun atanapi nurunkeun polumeu.
  • Ngawengku terjemahan. Urang tiasa sacara gampang nyingkronkeun kecap-kecap sareng garis waktos pidéo, ngahasilkeun file SRT.
  • Komprési tina file tanpa kaleungitan kualitas
  • Ngarekam layar, bahkan tiasa ngagabungkeun transmisi pidéo tina webcam sareng desktop. Sesuatu anu gampang dilakukeun pikeun ngalaksanakeun tutorial.
  • Ngaduruk DVD sareng CD

Anjeun tiasa nyobian program gratis. Upami éta ngayakinkeun anjeun, maka anjeun tiasa ngagaleuh éta salamina pikeun 90 euro. Sanaos aya pilihan anu ngahontal 125 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.