Pamutahiran Duet Display, iMac Pro, tilepan MacBook sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu di SoydeMac

Abdi ti mac

Dinten ieu, Minggu, 27 Pebruari, sareng sasih anu badé lekasan, kami hoyong bagikeun ka urang sadayana sababaraha warta anu paling luar biasa dina wéb. Minggu dimimitian rada panas kalawan sababaraha rumor sarta warta ngeunaan kamungkinan iMacs gedé, kami geus tungtungna réngsé minggu jeung warta ngeunaan versi béta dikaluarkeun ku Apple na highlights séjén. Bulan Pébruari gancang pisan sakuduna di bulan Maret hareup urang bakal boga presentasi Apple jadi urang kudu attentive kana naon datang ka urang.

Carita warta munggaran minggu ieu dimimitian ku aplikasi anu seueur anjeun anggo, DuetDisplay. Kusabab éta pencét pasar, ieu mangrupikeun aplikasi anu pohara kapaké pikeun pangguna Mac, ngamungkinkeun urang pikeun ngalegaan sareng nambihan layar kadua ka Mac upami urang gaduh iPad atanapi iPhone sareng ayeuna narima warta penting nu urang bahas dina artikel ieu.

iMac Pro ogé diperbaharui

Sigana yén rumor jelas nunjukkeun parobahan dina garis produksi iMac na panggedena moal sadia pikeun sakabéh pamaké saprak éta bakal jadi iMac Pro. Dina rasa ieu, Apple sigana geus milih jalur ieu lamun rumor bener, tapi ieu teu resmi jadi éta waktu pikeun ngajaga panon on rumor.

Mark Gurman nunjukkeun yén prosesor Apple M2 énggal caket sarta dikabarkan yén acara anyar bulan Maret bisa jadi momen presentasi na. Dina hal ieu dituduhkeun yén 8 Maret salajengna urang bakal gaduh Keynote tapi ieu ogé kudu dipastikeun aya saeutik waktu ditinggalkeun jadi maranéhanana kudu buru-buru lamun maranéhanana hayang anjog dina waktu.

Kiyeu MacBook Pro Anyar

Pikeun mungkas babak ieu warta, urang bagikeun hiji nu datangna hiji mungkin MacBook Pro kalawan layar tilepan. Kucara kieu Kami parantos ngobrol ngeunaan kamungkinan MacBook sareng jinis layar tilepan ieu kanggo lami tapi di momen sagalana tetep dina rumor jeung ieu nu sejen.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.