Kami nguji tali Lululook Ouluoqi, tali anu pikaresepeun pikeun Apple Watch

Hal anu saé ngeunaan modél Apple Watch anu anyar nyaéta sadayana cocog sareng asesoris sareng tali tina vérsi sateuacana sahingga urang tiasa tetep ningali kana talina anu henteu resmi tapi leres-leres patut.

Dina hal ieu, firma Cina Lululook nampilkeun kami tali Ouluoq anjeun, modél anu pikaresepeun dina hal kualitas bahan. Tali stainless steel 316L ieu ngagaduhan jepitan kukupu sareng desain anu leres-leres kagum sabab katingalina siga aslina Apple.

Urang kedah nyarios yén ieu sanés tali Apple anu asli, tapi tina sadaya pilihan anu urang gaduh ayeuna dina pasaran bisa jadi salah sahiji tali anu pangsaéna pikeun Apple Watch dina hal kualitas bahan anu dianggo sareng desain na. Hayu urang tingali sacara langkung jéntré naon tali Ouluoqi ieu nawiskeun kami.

Bahan-bahan manufaktur sareng desain

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambarna, desain na mirip pisan tali tautan Apple, bahan anu biasa dilakukeun pabrikna stainless steel 316L sareng dina waktos-waktos anu kuring anggo dina Apple Watch Series 0 kuring tiasa nyarios yén éta henteu ngagaduhan corétan. Klarifikasi yén dina Apple Watch kuring gaduh lambaran pelindung dina layar sareng éta sababna katingalina sapertos kieu, sanés kuring nyalahgunakeun arloji sapertos anu dicarioskeun ku kuring, sanaos yuswa yuswa 3 taun sareng ieu bakal robih.

Hal anu saé nyaéta eTali 42mm ieu bakal dianggo pikeun 4mm Apple Watch Series 44 anu nembé diluncurkeunjanten kuring bakal tetep nganggo dugi ka gaduh modél énggal. Desain tali ieu saé sareng cara urang tiasa nyaluyukeun ukuranana saderhana sareng gancang.

Ngepaskeun pigeulang saderhana

Sakumaha anu kuring kantos saurna, cara urang tiasa nyaluyukeun tali kana ukuran pigeulang urang leres-leres saderhana sareng gancang, dina jerona aya panutupanana alit anu ngan saukur ku mencét sareng mantengkeun kaleuwihan tautan anu kaluar. Pikeun nempatkeun sababaraha langkung saderhana urang kedah ngarobih tautan sareng enteng ngenceng  ku cara kieu éta ngajadikeun hiji klik leutik tur lengkep disaluyukeun. Gampang pisan pikeun ngaluyukeunana sareng kuring tiasa nyebatkeun yén dina modél 42mm éta lumayan ageung, janten éta tiasa dianggo pikeun pangguna mana waé.

Hiji-hijina hal négatip anu kuring tiasa nyarioskeun ngeunaan tali na anu kuring tambihan dina poin akhir tina ulasan nyaéta nalika ngaleungitkeun tautan éta langkung sakedik kanggo ditempatkeun dina jam arloji, urang kedah ngalebetkeun dua titik kana jam tangan di dina waktos anu sami kumargi henteu muter, tapi ieu mangrupikeun hal anu kajantenan ku tali anu kaku sahingga sanés cacat anu matak pikasieuneun ogé tapi saé pendak sareng anjeun. Sacara umum, desainna sami sareng tali tautan Apple anu resmi, janten kami tiasa mastikeun yén leres-leres disarankeun upami anjeun badé mésér tali gaya anu sami sareng anu resmi Apple.

Pendapat editor

Lululook Ouluoqi
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$ 59
  • 80%

  • Lululook Ouluoqi
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain sareng manufaktur bahan
  • Ukuran 38 sareng 42mm
  • Harga disaluyukeun

Kontra

  • Pikeun nempatkeun tali anjeun kedah ngalebetkeun duanana jangkar dina waktos anu sami

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.