VLC ayeuna sayogi kanggo Apple TV énggal

VLC Apple TV

Pamaénna VLC datang ka Apple TV tanpa watesan dibandingkeun sareng versi desktop ayeunaIeu diragukeun salah sahiji warta anu paling diantisipasi pikeun pangguna VLC anu ogé ngagaduhan Apple TV anyar. Nyatana, datangna aplikasi pikeun alat Apple anu anyar diantosan, tapi teu aya tanggal khusus pikeun diluncurkeunana, kumargi damelna parantos dikembangkeun ti Séptémber kamari.

Kadang pamuter standar Apple Quicktime henteu ngadukung sababaraha jinis format file sareng ieu direngsekeun ku VLC yén urang sacara harfiah tiasa nyarios yén éta ngadukung sadaya format ayeuna tanpa masalah. Salah sahiji kaunggulan pamuter ieu nyaéta nambihan tarjamahan (anu dilakukeun tina OpenSubtitles.org), playback eusi jarak jauh atanapi tina jaringan lokal komo tina awan ngalangkungan Dropbox atanapi anu sami.

vlc-apel-tv

Tapi aya kanyataan négatip dina warta ieu sareng éta yén sadaya kaunggulan aplikasi dina kalangkang teu nawiskeun dukungan AC3, ieu pastina aya cacad pikeun aranjeunna anu hoyong nganggo VLC dina Apple TV. Dina ios kami ogé henteu ngagaduhan dukungan pikeun AC3 sareng héran upami aranjeunna nambihan kana aplikasi pikeun Apple TV, sanaos leres yén kami tiasa nampi sadaya manpaat aplikasi dina kotak top set anyar Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Enrique Romagosa cenahna

    VLC parantos dipasang salami 5 menit, sadayana, SADAYANA pilem kuring anu kuring unduh aya dina AC3 sareng kalayan VLC kuring henteu gaduh audio.
    Kuring bakal tetep nganggo infuse mana MAIN AC3 sareng éta tiasa dianggo saé.
    Aranjeunna henteu kedah narik éta sapertos kieu.

  2.   Leve cenahna

    Abdi ogé…

  3.   Alejandro cenahna

    Kuring ogé nganggo Infuse anu ngagaduhan dukungan AC3.