Wakil Vaughn Ngagabungkeun Serial Monyét Goréng Pikeun Apple TV +

Vince vaughn

Sakali deui urang kedah nyarioskeun ngeunaan adaptasi anyar buku kana format serial TV anu badé sumping kana Apple TV +, adaptasi anu bakal nampilkeun palaku Vince Vaughn salaku protagonis utama. Apple parantos nugaskeun séri Bad Monyét, a séri diwangun ku 10 episode anu nunjukkeun urang salaku protagonis utama Vince Vaughn, saurang detektif anu cicing di Florida Kidul.

Band Monyét nyarioskeun carita Andrew Yancy, peran anu dilakukeun ku Vince Vaughn, tilas detektif anu diturunkeun ka inspektur réstoran. Sadayana robih nalika turis mendakan panangan anu diamputasi. Saatos panilitian, Yancy ngaliwat kana dunya sarakah sareng korupsi antara Florida sareng Bahama.

Sakumaha kuring nyebatkeun dina awal tulisan ieu, séri anyar ieu didasarkeun kana buku anu ditulis ku Carl Hiassen anu sami nami na. Adaptasi TV dipimpin ku Emmy Award-juara Bill Lawrence, anu sateuacanna damel dina serial TV Apple + Ted Lasso.

Eksekutif Lawrence ngahasilkeun perusahaan produksi Doozer Productions, sapertos Vince Vaughn ngaliwatan perusahaan produksi sorangan sareng anu urang kedah nambihan Matt Tarses sareng Jeff Ingold.

Kanggo ayeuna hiji-hijina aktor anu parantos dikonfirmasi pikeun séri ieu nyaéta Vince Vaughn Palaku umur 51 taun ti Minneapolis dipikaterang pikeun kalungguhanana dina Detektif Sejati, Kawinan ka Kawinan, Dipisahkeun, Sadaya Kalebet, Zoolander, Kana Alam Liar… diantawis judul anu sanés.

Dina taun-taun ayeuna parantos museurkeun kagiatanana dina dunya bioskop dina produksiSanaos henteu lengkep ninggali tafsirna, séri anyar ieu pikeun Apple TV + janten tés anu pang anyarna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.