Solusi upami Apple Watch anjeun henteu ngawartosan anjeun waktos nyarios sareng Minnie sareng Mickey

Bulan-bulan kaliwat sareng unggal-unggal kuring ningali sorangan langkung pikaresepeun ku batur sapagawean kuring Magüi Ojeda. Henteu lami deui anjeun nyandak léngkah pikeun mésér anu anyar Apple Watch dina aluminium emas, 2mm Apple Watch Series 38. Kusabab anjeunna ngagaduhan éta, anjeunna parantos senang tapi éta henteu nyalametkeun anjeunna tina waktos anu saéna nyeri sirah dina sababaraha waktos. 

Sababaraha dinten ka pengker anjeunna mutuskeun masang pembaruan watchOS yén anjeunna parantos ngantosan sareng naon anu matak héranna yén nalika sacara gembleng prosés jam tangan henteu dikenal ku iPhone na. Anjeunna ngaitkeun ku Bluetooth, ngabatalkeun tautan, ngabalikan iPhone sareng HENTEU ...

Nyanghareupan kaayaan ieu, anjeunna milarian kuring nuju damel sareng ngawartosan ... Pedro! Abdi peryogi anjeun ngabantosan kuring nganggo Apple Watch ieu kusabab kuring henteu kéngingkeun iPhone pikeun ngadeteksi na. Saatos sababaraha cék, kami mutuskeun mupus setélan Apple Watch sareng ngadamel tautan énggal sareng iPhone. Saatos ieu, sadayana henteu kunanaon.

Nanging, sababaraha dinten saterasna anjeunna datang deui ka kuring sareng nyarios yén dial Mickey sareng Minnie henteu nyarioskeun waktos anu diucapkeun nalika anjeunna mencét kana waktos. Anjeunna sadar ieu kusabab putrina anu geulis Sofía resep ngadangukeun waktos nyarios Minnie ... hehehe Nya, nyanghareupan masalah sapertos kitu, Kami turun damel pikeun méréskeunana tapi saatos sababaraha usaha kami henteu mendakan solusina. 

Soré anu sami, kuring nampi pesen ti batur sapagawean kuring nétélakeun yén anjeunna parantos ngagaduhan solusi, anu ngajantenkeun kuring bagja pisan sabab kuring ningali yén anjeunna parantos mendakan solusi sanaos kuring henteu tiasa ngalakukeun nanaon. Pikeun sadayana ieu naha Kuring parantos mutuskeun ngadamel tulisan pikeun nyaritakeun naon anu anjeunna lakukeun bisi hal anu sami kajadian ka salah sahiji anjeun. 

Kanyataanna nyaéta nalika anjeun ngaktipkeun pilihan pikeun Mickey sareng Minnie nyarios waktos nyarios, henteu cekap pikeun ngaktipkeunana dina Apple Watch atanapi dina aplikasi Watch sareng éta arloji kedah disambungkeun kana Internét pikeun tiasa ngaunduh modul sora anu dipasangna supados engké sora tiasa didangu nalika mencét kana lingkup anu nyarios. Ku alatan éta, naon anu dilakukeun Magüi nyaéta nempatkeun Apple Watch pikeun ngeusi batre ku kabel ku cara induksi sareng dina waktos anu sasarengan nempatkeun iPhone nyambung ka jaringan WiFi. Dina usaha anu munggaran teu aya hasilna, janten anjeunna milih mupus Apple Watch sareng ngaitkeun deui, anu satutasna sistem nurunkeun modul sora sareng masangna, kéngingkeun deui bola Mickey sareng Minnie anu lucu ku sora aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   adrien fernandez cenahna

    Ninggalkeun jam tangan anu dihubungkeun sareng nyambung ka jaringan anu sami sareng iphone salami éta band 2.4ghz sakitar 20 menit atanapi satengah jam ngarengsekeun masalah, éta kajantenan kuring pertama kali sareng saatos ngalakukeun di luhur, masalahna direngsekeun 10 ti 10.

  2.   SOFIA cenahna

    Halo Pedro. Sakumaha biasana, ieu mangrupikeun salah sahiji tulisan hébat anjeun. Dinten anu sanés anjeun nyarios ka kuring yén daérah anyar karakter Disney bakal sumping. Naha anjeun terang iraha Ucup gedé. Ucup

  3.   Luis cenahna

    Anjeun tiasa ogé nuturkeun naséhat ieu heula sateuacan ngabalikan sareng ngaitkeun deui.
    https://support.apple.com/es-es/HT207194

  4.   Luis cenahna

    Sampurna, kuring henteu neraskeun Jum Minnie atanapi Mickey sareng ngan ku ngecas jam tangan sareng nambihan bola deui, sora-sora tiasa didéngé. hatur nuhun pisan