Windows 8 nyusul Gunung Singa dina pangsa pasar

ML-vs-Windows Ieu mangrupikeun salah sahiji berita anu tiasa urang sebut bisa diprediksi, kumargi jumlahna komputer anu tiasa nganggo windows, Jauh langkung ageung dina pangsa pasar tibatan komputer anu tiasa masang OS X Mountain Lion, mung tilu bulan ti saprak peluncuran resmi, sistem operasi Windows parantos hasil ngaleuwihan OS X Mountain Lion dina pangsa pasar.

Perusahaan Redmond ngagaduhan pangaruh anu positip, upami henteu hébat, kana réspon masarakat kana sistem operasi anu anyar, sareng aranjeunna seueur pangguna anu milih update onlineDaripada mésér salinan fisik anu paling mahal ti mana waé parangkat lunak parangkat lunak, sadaya prosés Windows sigana nuju dina arah anu sami sareng Apple, prosésna mirip pisan dina duanana.Angka anu disusun dugi ka ayeuna, anu tumut kana sadaya komputer méja sareng laptop, nunjukkeun yén pikeun minggu 20 Januari, Windows 8 dipasang dina 2,45% komputer sadunya. Angka ieu nyaéta sami sareng OS X Mountain Lion 10.8 ayeuna gaduh, tapi nalika urang ningali sacara langkung caket, urang ningali yén "Windows 8 Touch" ogé asup kana angka ieu 0,08%, ku sabab éta pangsa pasar ieu gaduh bayangan alit.

os-pasar

 Seueur pangguna anu masih ngajalankeun windows 7, pangsa pasar édisi katujuh tina sistem operasi Windows anu kawéntar dina kaséhatan anu saé pisan, 45,77% tetep sareng sistem operasi. Windows XP, anu parantos ngiringan urang langkung ti dasawarsa, teras-terasan kasohor pisan, kalayan langkung ti sapertilu pangsa pasar ayeuna 38,18%.

Akhirna (domba hideung) Windows Vista, anu gaduh pangsa 5,01%, anu bahkan nyaluyukeun kadali kualitas maksimal sahingga éta muncul dina itungan ieu, diteruskeun ku pangsa pasar anu henteu goréng pisan. Jumaah salajengna urang bakal gaduh tinjauan anu langkung saé sareng langkung detil ngeunaan pangsa pasar ieu ku windows sareng urang bakal ngaleungitkeun mamang ngeunaan tingkat ngagunakeun sistem operasi lawan Mac OS X.

Inpormasi lengkep - Kumaha pasang deui Mountain Lion dina Mac anjeun

Sumber - Redmondpie


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.