XtraFinder ningkatkeun pilihan Finder (gratis)

XtraFinder-03

Kusabab henteu sadayana aplikasi anu ningkatkeun fungsi OS X dibayarDinten ieu kami badé nyarioskeun perkawis aplikasi anu hadé, XtraFinder, gratis gratis. Pasti anjeun bakal sono seueur fungsi Finder, file explorer tina OS X, contona anu dasar sapertos tiasa motong file pikeun nempelkeunna di lokasi anu sanés. Kalayan XtraFinder anjeun bakal ngagaduhan pilihan ieu diantara anu sanés, éta sababna salah sahiji aplikasi penting pikeun unggal pangguna Mac.

XtraFinder-05

Aplikasi na dipasang dina Mac kami sareng nyiptakeun ikon dina bilah menu, ti mana urang tiasa ngonpigurasikeun pilihan na. Éta ditarjamahkeun kana basa Spanyol, sanaos sababaraha cacat, tapi dasarna pilihan anu urang pilih tiasa dipikahartos ogé. Nambahkeun atanapi ngaleungitkeun fungsi saderhana, anjeun ngan ukur kedah parios atanapi henteu opsi na. Kami gaduh tilu tab sareng fungsi anu sanés. Aktipkeun tab pikeun tiasa muka tab dina jandéla anu sami. Pencét kana "+" anu nembongan dina palang luhur jandéla pikeun muka tab anu sami, sareng pencét dua kali dina tab kanggo nunjukkeun "mode dual", jandela dua kali pikeun nyeret elemen ti hiji ka anu sanés kalayan gampang. Pencét dua kali deui pikeun balik kana modeu tunggal.

XtraFinder-01

Dina Fitur urang tiasa nambihan fungsi-fungsi énggal sapertos "potong" pilihan ku ngaklik katuhu, atanapi folder éta salawasna muncul di luhur daptar file. Sacara otomatis ngaluyukeun lebar kolom "nami" atanapi ikon dina sidebar diwarnaan mangrupikeun sababaraha pilihan anu tiasa urang aktipkeun.

XtraFinder-02

Dina tab konfigurasi terakhir urang tiasa nyieun potong kompas keyboard pikeun fungsi séjénsapertos nyumput barang dina desktop atanapi nunjukkeun file anu disumputkeun. Pencét kana unsur anu anjeun hoyong tambahkeun teras pencét kombinasi tombol anu anjeun badé pasihkeun dina keyboard.

Sakumaha anu kuring atoskeun di awal, salah sahiji aplikasi penting pikeun Mac kami, sareng bébas pisan, anu tiasa urang unduh halaman wéb resmi. Éta ogé teras-terasan diénggalan nambihan paningkatan anyar.

Inpormasi lengkep - Hadé Ganti ngaran 9, ganti nami file sacara otomatis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nebpehtire cenahna

    Saé motong sareng témpél henteu gampang dina Finder ... konci Alt nalika urang cmd + v, sareng voila ...

    1.    Luis Padilla cenahna

      Leres, tapi langkung merenah pikeun kuring pikeun ménu dina ménu, tapi aplikasi ieu ogé henteu lirén di dinya ... aya seueur fungsi anu anjeun gampang kéngingkeun.