macOS 12.2 ayeuna sayogi pikeun ngalereskeun masalah Safari

macOS Monterey

Pikeun sababaraha jam, server Apple parantos nyayogikeun versi 12.2 pikeun sadaya pangguna macOS Monterey, pembaruan sareng kalebet perbaikan kaamanan, janten henteu kedah nyarios yén pamasanganna disarankeun pas mungkin.

Pembaruan énggal ieu ngarobih masalah kaamanan anu aya hubunganana sareng Safari urang ngobrol ngeunaan sababaraha poé ka tukang salian angka nu gede ngarupakeun kurang penting liang , tapi ogé ngawarah résiko ka kaamanan pamaké.

Di momen iwal fungsi Universal Control, Apple teu diperkirakeun nambahkeun fungsi anyar dina apdet salajengna nu boga program pikeun macOS Monterey.

Dina momen ieu fungsi anu ditunggu-tunggu masih diperkirakeun nyandak sababaraha bulan, sabab inpormasi resmi panganyarna tina macOS dina hal ieu nunjukkeun yén éta moal dugi ka cinyusu taun ieu, nalika fungsina parantos siap.

Fitur Universal Control ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun hiji keyboard jeung mouse jeung sababaraha alat Mac jeung iPad, fitur nu undoubtedly bakal mantuan loba jalma pikeun ngurangan workspace maranéhanana, utamana di kalangan pamaké nu teu boga loba spasi sadia.

Mac anu diropéa ngajalankeun vérsi anu langkung lami sapertos Big Sur atanapi Catalina ogé bakal mendakan pembaruan énggal ngantosan diunduh, pembaruan anu ngalereskeun masalah anu sami sareng Safari.

Kalayan pembaruan énggal ieu pikeun macOS Monterey, pangguna iPhone sareng iPad ogé gaduh versi 15.3 sayogi, versi anu ogé ngalereskeun masalah Safari anu sami anu dilaporkeun sababaraha dinten ka pengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)