Så här blockerar du kontakter i Mavericks Messages-appen

logo-image-1

Vid lanseringen av den nya versionen av OS X kom Mavericks 10.9.2 som släpptes i slutet av förra månaden en nyhet som rymde många av oss. Detta är ingen annan än möjligheten blockera de användare vi vill ha individuellt i meddelandeprogrammet för OS X Mavericks.

Denna möjlighet att vi hittills inte hade tillgängliga Mac-användare, underlättar blockeringen av de användare som uppenbarligen använder iMessage och inte vill ta emot sina meddelanden på vår Mac. Sättet att blockera dessa användare är helt konfidentiellt och kommer inte att användaren vet eller han kommer att ta reda på att vi har blockerat honom på vår Mac, bara på Mac.

För att blockera en användare måste vi följa dessa enkla steg, det första är öppna ansökan från OS X-meddelanden och vidare den övre menyraden välj oss preferenser:

blockeringsmeddelanden

När vi väl har inställningarna på skärmen går vi till alternativet konton och väljer vårt konto. Till höger om fönstret ser vi två flikar (innan vi bara hade en) Inställningar och låst. Vi väljer Blockerad och klicka på + symbol från fönstrets botten Kontaktlistan visas. Kom ihåg att vi bara behöver välja de kontakter som använder iMessage och att vi inte vill ta emot deras meddelanden, de andra användarna kan uppenbarligen inte använda Apples meddelandetjänst.

blocking-messages-1

Om du vill avblockera någon måste du bara markera kontakten i rutan och klicka på symbol - från fönstrets botten.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.