Ställ in hur länge lösenordet finns kvar i Mac App Store

mac-app-butik

Igår gjorde vi en liten handledning om hur man lämnar aktivt och utan att behöva skriva vårt lösenord i de gratis köp av Mac App Store och idag ska vi se vad vi inte berättade igår om alternativet som gör att vi kan konfigurera tiden lösenordet förblir i Mac App Store för betalda appar. Det är sant att det är ett alternativ som inte erbjuder oss stora förändringar avseende konfigurationerna, det tillåter bara två alternativ, men det är bra att veta att vi har denna konfigurationsmöjlighet tillgänglig.

Som igår för att direkt få tillgång till den här inställningen från App Store är det första vi ska göra stäng Mac App Store om den är öppen. När vi väl är stängda kommer vi till systeminställningarna från dockan (om vi har ikonen förankrad) eller från -menyn och klicka på App Store. Längst ner i inställningarna hittar vi alternativet för lösenordsinställningar och det är här vi måste ändra alternativet.

app-store-preferenser

Det är verkligen samma steg men i den övre rullgardinsmenyn. Vi öppnar där det står: Inköp och köp i appen och vi modifierar efter vår smak. De tillgängliga alternativen är två: Kräv alltid, vad är det som kommer som standard och som vi måste skriva lösenordet med när vi gör ett köp i butiken och alternativet: Begär efter 15 minuter, som vi inte kommer att bli ombedda om Apple-ID-lösenordet för nästa inköp förrän efter 15 minuter.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.