Ayarları sıfırlayın ve Apple Watch'unuzun içeriğini silin

Apple izle sıfırlama ayarları-0

Genel olarak Apple Watch'umuzun çalışması aynı zamanda iyi ve kararlı olsa da, uygulamaların senkronizasyonu ile ortaya çıkan arızalardan muaf değildir, küçük takılıyor veya başka bir hata Çıkmak üzere olan sürüm WatchOS 2 ile çözüleceğini umduğumuz hala çözülmedi.

Bu nedenle, istediğimiz kadar kararlı olmadığını doğrularsak, her zaman ilk seçeneğe sahibiz, bu da onu iPhone ile eşleştirip yeniden bağlamak olacaktır. basitçe devre dışı bırakma / etkinleştirme iPhone'daki Bluetooth seçeneği, eğer bu bizim için işe yaramazsa, daha "radikal" bir seçenek olarak fabrika ayarlarını da geri yükleyebiliriz ve bu kesinlikle sorunu çözecektir. Nasıl yapılacağını görelim.

Apple izle sıfırlama ayarları-1

Bu seçeneğe erişmek için yalnızca doğrudan Ayarlar> Genel> Yeniden Başlat> İçeriği ve ayarları sil'e gitmemiz gerekecek. Unutmayın ki bunu yaparsak saatten herhangi bir veri alamayacağızyani, antrenmanları veya başka herhangi bir yapılandırma türünü kaydetmiş olsaydık, fabrikadan yeni çıktığı için her şeyi yeniden tekrarlamamız gerekecek.

Şimdi yapılandırmak için Apple Watch'u iPhone ile tekrar eşleştirmemiz gerekiyor ve tekrar% 100 çalışır durumda olması için.

Bu "sıfırlama", yalnızca cihazda bir arıza olduğunda geçerli olduğu dikkate alınmalıdır. Apple Ürünü bağlantı için veya donanım arızalarını ortadan kaldırmak için, ancak sürümü düşürmek için geçerli değilDolayısıyla, WatchOS 2 betalarından herhangi birini veya bu durumda en son Golden Master'ı kurduysak, onu yalnızca Apple Teknik Servisine göndererek 1.0.1 sürümüne geri döndürebiliriz çünkü bunlar Apple Store'da bile olmayacaktır. sürümünü indirebilir.

 


Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.

İlk yorumu siz

Yorumunuzu bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmiştir *

*

*

  1. Verilerden sorumlu: Miguel Ángel Gatón
  2. Verilerin amacı: Kontrol SPAM, yorum yönetimi.
  3. Meşruiyet: Onayınız
  4. Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.
  5. Veri depolama: Occentus Networks (AB) tarafından barındırılan veritabanı
  6. Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz.