Як попередньо переглянути посилання в Safari, торкнувшись трьома пальцями

посилання-три пальці-сафарі-окс-йосеміті

Ще раз ми маємо повідомити наших читачів про нові дії, виявлені в OS X Yosemite. Було багато випадків, коли ми вказували, що система вкушеного яблука на додаток до функцій, які вони мають на перший погляд, у них є багато іншого прихованого, що знаходять користувачі, і особливо розробники OS X.

Apple ніколи не припиняла видавати обширний посібник про те, як користуватися своїми операційними системами користуючись ним або читаючи трюки що більшу частину часу вони народжуються з розробники додатків працюють на те саме, що ми знаємо нові дії, подібні до тієї, яку ми сьогодні вам пояснимо.

У цьому випадку фокус, який ми сьогодні вам скажемо, пов’язаний з мультитач-жестами, які ми можемо робити в OS X Yosemite за допомогою комп’ютерного трекпада. Справа в тому, що здається, що якщо в певному Web ми маємо посилання, посилання на a Web відрізняється від першого, просто наведіть курсор на посилання та торкніться трекпаду трьома пальцями, OS X Yosemite поверне попередній перегляд Web призначення цього посилання.

уподобання-трекпад

Але справа йде далі, адже це не те, що воно показує нам статичне зображення Web пункту призначення, але дозволяє переглядати всю мережу, просуваючи двома пальцями вгору або вниз, як зазвичай В Web в Safari. Однак для цієї дії потрібна невелика конфігурація в Системних налаштуваннях, точніше в розділі Трекпад.

Для активації пульсації трьома пальцями ми повинні увійти Системні налаштування> Трекпад і на вкладці Наведіть та натисніть, ми повинні активувати опцію Пошук (торкання трьома пальцями).


Зміст статті відповідає нашим принципам редакційна етика. Щоб повідомити про помилку, натисніть тут.

Будьте першим, щоб коментувати

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований.

*

*

  1. Відповідальний за дані: Мігель Анхель Гатон
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.

bool(true)