macOS Big Sur

MacOS Big Sur 2 beta 11.1 i lëshuar

Versioni beta 2 i macOS Big Sur është tani në dispozicion për zhvilluesit. Në të shtohen ndryshime dhe përmirësime të stabilitetit dhe sigurisë

macOS Big Sur Beta

Hapet beta e dytë publike macOS Big Sur

Lëshohet beta e dytë publike macOS Big Sur. Apple ka vënë në dispozicion për të gjithë përdoruesit që duan të provojnë macOS Big Sur tashmë në beta-në e saj të dytë publike.

Big Sur

MacOS Big Sur beta 3 u lëshua

Versioni i ri beta i macOS Big Sur tregon disa ndryshime në dizajnin e sistemit, siç është ikona e diskutueshme e baterisë