Nomad nis MagSafe Mount Stand

Nomad lëshon një aksesor të ri për të karikuar iPhone 12, në këtë rast bazën e re të karikimit MagSafe Mount Stand

Rivendosni iPhone

Nëse do të shisni iPhone tuaj ose duhet ta dërgoni në shërbimin teknik, ne do t'ju tregojmë se si të fshini të gjithë përmbajtjen e tij ose ta ktheni iPhone në fabrikë.

Ekran «iPhone 6S» vs iPhone 6

Ngjarja Apple po afron atje ku thuhet se do të prezantohet një pajisje e re mobile dhe ne krahasojmë ekranin e iPhone 6S të ri me atë aktual.

Projektor shtëpiak për iPod

Unë i bëj jehonë lidhjes së dërguar nga një lexues (faleminderit!), Rreth një hap pas hapi botuar në tabela udhëzuese për të kryer ...