Siri

CEO i Siri largohet nga Apple

Bill Stasior, kreu i Siri për 7 vitet e fundit, ka njoftuar se ai do të largohet nga Apple, me përgjegjësinë për John Giannandrea

Podkasti i Apple

10 × 15 Podcast: Apple në 2019

Edhe një javë, i gjithë iPhone dhe unë jam nga ekipi i Mac Actuality janë takuar për të diskutuar të rejat më të fundit në lidhje me botën e Apple dhe rrethinat e saj.