Molla është një kult

Mendime për krahasimin me një kult të përbërë nga të gjithë adhuruesit e Apple dhe iDevices e tyre.

Apple punëson për Veshjet e saj

Përmbledhje e vitit të fundit të punësimeve në Apple, kryesisht lidhur me gamën e saj të ardhshme të produkteve të Wearables.

Automatizimi i zyrës në iPad

Me mbërritjen në App Store të Office për iPad, posteri i aplikacioneve të zyrës në iOS ka përfunduar. kjo është një përmbledhje e shkurtër.

Skemat e iPhone 6

Diagramet e filtruara të iPhone 6 që tregojnë ekzistencën e dy modeleve të diferencuar nga madhësia e ekraneve të tyre

Apple dhe Simpsons [Special]

Ne analizojmë kapitullin e Simpsons "MyPods dhe Dynamite" plot aludime për Apple, Steve Jobs dhe produktet e mollës

Kush tha që 8 GB mjafton?

Apple ka lindur iPhone 5C të ri me kapacitet prej 8 GB, ne analizojmë nëse ato janë të mjaftueshme ose nëse përkundrazi i bie shkurt.

Apple Campus i ri - Të gjitha detajet

Ky do të jetë Apple Campus i ri

Ne ju tregojmë të gjitha detajet e Apple Campus të ri, një nga projektet më të fundit të Steve Jobs: imazhe, plane dhe shumë më tepër.

Përmbledhja më e "apeluar" e javës (V)

Të gjitha lajmet nga shtatë ditët e fundit në lidhje me Apple në këtë përmbledhje të shkruar posaçërisht për ju dhe gjithashtu të disponueshme në Flipboard.

Cheats në App Store

Cheats në App Store

Disa zhvillues të mashtrimit përdorin hile për të shitur dhe që konkurrenca nuk shet, vlerësoni si të vlefshme rishikimet e aplikacioneve.

Dy vjet ballë për ballë

Apple: dy vjet ballë për ballë

Një përmbledhje e aktivitetit të Apple në 2013 dhe çfarë na pret nga Apple në 2014 në lidhje me iPhone, iPad, iPod, Mac, iWatch, etj.

Përmbledhje e Javës së Lojërave në Madrid

Applelizados ka marrë pjesë në panairin ndërkombëtar të lojërave, Javën e Lojërave, ne kemi qenë në gjendje të shohim lajmet më të fundit që u paraqiten lojtarëve këtë vit

Raporti vjetor i Apple

Apple dje paraqiti raportin e saj vjetor 2013 në Komisionin Kombëtar të Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara, ofron një ide të ...

Fotografitë e reja iOS 7

Pas "shumë të përfolur" në Apple Keynote të martën e kaluar, Apple lëshoi ​​versionin Golden Master të iOS 7 për zhvilluesit, ...

Ndryshimet po vijnë në udhëheqjen e Apple.

Ka më shumë se një vit që flitet për ndryshimet që mund të ndodhin dhe që po kryhen në Apple; Ata na surprizuan me katër inç, një iPad mini me linja të paktën mahnitëse të dizajnit, si dhe një iOS 7 të rinovuar dhe mundësinë e një iPhone me kosto të ulët. Sot, dy ditë pas një Keynote pa ndonjë befasi është vërejtur se çfarë po frikësoheshim, ata të Cupertino po ndryshojnë rrjedhën e ndërmarrjes.