Tastierë kaptike

Ne zbuluam tastierën e re të Apple

Apple patenton një tastierë të re pa çelësa që do të revolucionarizojë arkitekturën e kompjuterëve. Ne ju tregojmë imazhet e teknologjisë së së ardhmes.

Dita e Nënës dhe video e Apple

Këtë të Dielë, 1 Maj, Apple lëshoi ​​një video të re në të cilën na tregon disa imazhe të ndjeshme për të festuar ...

Kryeni 3D me iPad-in tonë

Ne kemi aplikime të panumërta, për ato që mund t'i quajmë, për tabletët tanë të dizajnerëve Apple. Ne nuk duhet të kemi një problem ...

Whatsapp në Mac

Si të instaloni WhatsApp në Mac

Dëshironi të instaloni WhatsApp në Mac? Ne ju tregojmë se si mund të përdorni WhatsApp në OS X përmes shfletuesit ose aplikacioneve për të përdorur klientin e mesazheve.