Patenta Sim Mac

Një Mac me një Sim? Apple e ka patentuar atë

(USPTO), i cili është përgjegjës për Patentat dhe Markat Tregtare në Shtetet e Bashkuara, i dha Apple një patentë të re që duket se jep një pretendim që përdoruesit mbajnë duke kërkuar

DoBox, miu për iOS

Përshëndetje të gjithëve, sot ju sjell lajme në lidhje me një vegël që së paku është kurioze dhe që mund të thjeshtojë (ose jo) ...

Treguesit e karikimit të MacBook

Bateria Mac dhe legjendat e saj urbane

A dini si të kujdeseni për baterinë tuaj MacBook? A duhet të kalibroj baterinë? Zgjidhni të gjitha dyshimet tuaja rreth baterisë së laptopit Apple këtu.